Extra diensten Stuntenmetplinten

Heb je zelf plinten gekocht?

Door de vakmannen van STUNTENMETPLINTEN.NL
Zo hoort het dus wel!!
Door de WERKSPOT prutsers
Dit is geleverd door een (“pro”) werkspot klusser!

Je hebt zelf plinten aangeschaft, en had de indruk om deze zelf even te plaatsen in het weekend, maar eenmaal begonnen blijkt dit toch een klus te zijn voor de vakman. Dan hoor ik je denken, dan kijk ik wel even op WERKSPOT om lekker voordelig een klusser te zoeken om deze klus op zich te nemen. NIET DOEN! De vakmannen van stuntenmetplinten worden met grote regelmaat benaderd, herstelwerkzaamheden uit te voeren die zijn uitgevoerd door (“pro”) hobby-klussers. Los van de onnodige extra kosten, brengt dit een hoop irritatie met zich mee. Laat je plinten dus monteren door de vakmannen van stuntenmetplinten.nl

Kitten

Stuntenmetplinten heeft de keuze gemaakt in 2006 om te kiezen voor diensten inclusief afwerking. Kitten is daar inmiddels een vast onderdeel van geworden. Het kitten van de bovenzijde van de plint doen we dan ook al sinds 2006 geheel GRATIS. De onderzijde van de plinten (vloerzijde) laten we door een professioneel bedrijf doen. Na het plaatsen van de plinten, komt de kitter er direct achteraan, om de vloerzijde stof en vochtdicht te maken. Onze kitters zijn dan ook 24/7 met niets anders bezig dan met kitten.

De nummer 1 in kitwerkzaamheden

Heb je naast het kitten van de vloerzijde nog andere (kit)wensen, dan kun je deze op de dag zelf bespreken met onze vakman. Denk bijvoorbeeld aan het kitten van je badkamer/toilet, aanrechtblad, of de ruimte tussen schuifpui/deuren en de vloer, onze kitters kunnen je ook deze klus uithanden nemen.

Gietvloer afwerken met smetplanken

Wat een veilig gevoel moet het geven, om met stuntenmetplinten in zee te gaan. Je kunt vertrouwen op vakmanschap en kennis van zaken. Zo lopen we regelmatig in nieuwbouwwoningen rondt, waar een prachtige gietvloer in ligt. Bij de schuifpuien of deuren ligt meestal vanuit de bouw een lelijke houten plank

Aftimmerlijst (smetplank)

De gietvloer specialist kan meestal de vloer niet over deze plank heen leggen (gieten) i.v.m het eventuele scheuren van de gietvloer. Wij hebben daar de oplossing voor; je kunt er voor kiezen om voordat de gietvloer wordt gegoten aftimmerlijsten aan te laten brengen, of nadat de gietvloer is gelegd deze netjes te laten afwerken door stuntenmetplinten. Uiteraard kun je kiezen voor iedere gewenste kleur van de smetplanken, we spuiten al onze producten in eigenbeheer.

Vacatures

Stuntenmetplinten groeit ieder jaar maar door, en we zijn op zoek naar betrouwbare monteurs en of kitters. We zoeken VAKMANNEN, die hun vak verstaan, en die lat leggen wij hoog. Je voert eerst een proefopdracht uit samen met één van onze ervaren monteurs of kitters. Alvorens je zelfstandig aan de slag kan gaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Vergelijkbare berichten