Advies aan huis/inmeetservice,  sampleservice

Stuntenmetplinten met het Grootste assortiment van Nederland, is niet voor niets sinds 2006 marktleider op ons vakgebied.

Ben je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je vloer en wanden? Overweeg dan PVC plinten.

Duurzame oplossing

Ben je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je vloer en wanden? Overweeg dan PVC plinten. Deze plinten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bij Stuntenmetplinten.nl kun je terecht voor het laten monteren van hoogwaardige PVC plinten.

Wat zijn PVC plinten?

PVC plinten zijn afwerkingsprofielen die worden gebruikt om de overgang tussen de vloer en wanden af te werken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. PVC plinten hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout of kunststof. Ze zijn bijvoorbeeld:

  • Duurzaam: watervaste is een zeer sterk en slijtvast materiaal dat niet snel beschadigd raakt. Hierdoor gaan PVC plinten jarenlang mee.
  • Hygiënisch: watervaste is gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen vocht en schimmel.
  • Esthetisch: PVC plinten hebben een strak en modern uiterlijk dat goed past bij veel verschillende interieurstijlen.

Zijn PVC plinten duurzaam?

Ja, PVC plinten zijn zeer duurzaam. De PVC plinten zijn een van de meest duurzame materialen die worden gebruikt voor afwerkingsprofielen. Het is bestand tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden. Hierdoor gaan PVC plinten jarenlang mee zonder dat ze hun kwaliteit verliezen, ideaal toch?

PVC plinten laten plaatsen door Stuntenmetplinten.nl

PVC plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. Je richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en ach, die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is je woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe vocht bestendigde plinten.

Wanneer je op zoek bent naar een 100% betrouwbare partner voor het plaatsen van PVC plinten, dan bent je bij Stuntenmetplinten.nl aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2006 gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige afwerkingsprofielen, waaronder PVC plinten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om je plinten op de juiste manier te monteren. Wij zorgen ervoor dat je plinten perfect passen en mooi aansluiten op uw vloer en wanden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van PVC plinten.

All-inclusive formule

Wij hanteren sinds 2006 al een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die je voor een strekkende meter PVC plint betaalt, inclusief montage, kit, afwerking en btw is. In tegenstelling tot andere bedrijven, werken wij alles direct af, de bovenzijde van de plint worden strak gekit en het kopse kanten werken wij ook netjes af.

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Vloerzijde kitten

Speelt je graag op safe, laat dan de onderzijde van de plint professioneel kitten met siliconen kit, dat doen wij natuurlijk ook. We kitten de vloerzijde van de onze plinten op siliconen basis. Hoewel het bij deze plint niet noodzakelijk is, kunnen we ons voorstellen dat je eventuele kiertjes onder de plint wil voorkomen. Geen enkele vloer is namelijk 100% vlak en ondanks de vakkundigheid van onze monteurs, is het niet te voorkomen dat er wellicht een kiertje zichtbaar is. Maar door deze in de gewenste kleur te laten kitten, is de plint naadloos aangesloten op de vloer. De wandzijde van de plint kitten wij zoals je van ons gewend bent, helemaal GRATIS.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt je een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.