Ben je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je wanden en muren? Overweeg dan trapleuningen.

Stalen trapleuningen: dé trend van nu

Stalen deuren, taats deuren, zijn de trends van nu, daar kunnen de zwarte trapleuningen met dezelfde look and feel natuurlijk niet in achterblijven. Sinds kort levert stuntenmetplinten dan ook moderne stalen trapleuningen. We hebben om deze reden ons onmetelijk groot assortiment dan ook uit weten te breiden met de populairste trapleuningmodellen. Zo hebben we het hele plaatje compleet voor de aankleding van je wanden. Zoek je een mooie, professionele en eigentijdse oplossing voor het afwerken van je wanden? Dan is stuntenmetplinten je betrouwbare partner voor de volledige aankleding van je wanden. Overtuig jezelf van ons grootse assortiment.

Langdurige mooie oplossing

Stalen trapleuningen zorgen voor een langdurige mooie afwerking van je wanden. Al onze zwarte stalen trapleuningen zijn voorzien van zwarte poedercoating of RVS, dus weg met die vurenhouten trapleuningen en kies voor staal. De stalen trapleuningen zijn niet alleen een sieraad voor het oog, maar ook veel hygiënischer dan houten, makkelijk in onderhoud en blijven langdurig mooi. Je kunt ervoor kiezen om de trapleuningen zelf te monteren, we brengen het dan graag bij je thuis. Of kies je voor het gemak, en laat je stuntenmetplinten de leuningen monteren, wij beschikken over de juiste apparatuur en monteurs voor een vlekkeloze montage.

Materiaal en afwerking

Onze trapleuningen worden op de geadviseerde afstanden voorgeboord geleverd/gemonteerd, zodat je de leuningdragers (houders) direkt eenvoudig kunt (laten) monteren. De zwarte uitvoering van de trapleuningen zijn voorzien van een poedercoating, zodat jij er langdurig van kan genieten.

Combineer je de trapleuningen met onze plinten (altijd inclusief montage) dan betaal je helemaal niets voor de montage van de leuningen. Wel zo lekker toch? In het offerte formulier kun je aangeven of je de leuningen zelf wilt monteren, of dat onze monteurs hun vaardigheden mogen tonen.

Maatvoeringen

De leuningen van stuntenmetplinten zijn er in talloze lengte maten, variërend van 50 cm tot 350 cm, zo kunnen we voor iedere trap de juiste leuning leveren. De ronde leuningen hebben een diameter van 45mm. De platte variant kent de volgende maatvoering B40xH20.

Hoe bevestigen wij de Trapleuningen?

De leuningen worden vanzelfsprekend vast geschroefd op de wanden, voor de steunen (houders) kennen we twee type houders, voor op hout, en of voor op een stenen/betonnen ondergrond.

Trapleuningen laten plaatsen door Stuntenmetplinten.nl

Stuntenmetplinten.nl is een betrouwbare partner voor het plaatsen van trapleuningen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige wandafwerking. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om je gekozen wandafwerking op de juiste manier te monteren. Wij zorgen ervoor dat jouw keuze perfect aansluit op je interieur. Trapleuningen kun je ook zelf plaatsen indien gewenst, geef je dit aan in de offerte aanvraag, dan zorgen wij dat deze op het afgesproken adres snel worden geleverd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van trapleuningen.

Geen verrassingen achteraf dankzij all-inclusive tarief .

Wij hanteren al sinds 2006 een ‘all-inclusive’ tarief voor al onze diensten. Dit betekent dat de prijs die je betaalt voor een strekkende meter trapleuning, altijd inclusief montage is, tenzij je hebt aangegeven dat je deze zelf monteert. Ook voor trapleuningen plaatsen geldt dat het een specialisme is, daar kies je natuurlijk vakmensen voor. Wij hebben op dit gebied sinds 2006 een schat aan ervaring opgebouwd. Bovendien geven onze offertes wél aan wat je precies mag verwachten (lees onze blog hierover). Bij Stuntenmetplinten geldt dus altijd: geen verrassingen achteraf!