Ben je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je wanden en muren? Overweeg dan kroonlijsten.

Kroonlijsten: dé trend van nu

Kroonlijsten zijn momenteel een echte trend. Naast de populaire wandpanelen en sierlijsten hebben we daarom ook kroonlijsten in ons assortiment opgenomen. Zoek je een mooie, professionele en eigentijdse oplossing voor het afwerken van je wanden? Denk dan eens aan sier/kroonlijsten van Stuntenmetplinten.nl.

Langdurig oplossing

Ben je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je plafond en wanden? Overweeg dan kroonlijsten. Deze kroonlijsten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bij Stuntenmetplinten.nl kun je terecht voor het laten monteren van hoogwaardige kroonlijsten van duropolymer® die niet van echt stucwerk te onderscheiden zijn.

Wat zijn kroonlijsten?

Een kroonlijst plafond wordt ook wel een wandlijst of decorlijst genoemd. kroonlijsten kunnen op diverse manieren worden gebruikt: zo kun je er behang randen of krimpscheuren mee camoufleren. Je kunt de kroonlijst plafond eindeloos combineren met onze plinten en/of sierlijsten, ons assortiment hoogwaardige kroonlijsten zijn van duropolymer® gemaakt en niet van echt stucwerk te onderscheiden.

Met kroonlijsten kun je je wanden extra diepte geven. Je kiest zelf of je ze in de kleur van je muur wilt hebben of juist in een contrasterende kleur. Ook kun je er eindeloos mee combineren, met onze plinten of sierlijsten.

We hebben onze kroonlijsten de namen gegeven van aangrenzende dorpen:

Hoe bevestigen wij de kroonlijsten?

Net als bij onze plinten lijmen we de sier en kroonlijsten op de wanden, zodat je geen spijkergaatjes hoeft dicht te maken. Wel zo mooi én zo gemakkelijk, toch? Overbodig om te zeggen – maar we doen het lekker toch: wij zagen uiteraard alles netjes in verstek en zorgen dat rondom de lijsten geen naadjes zichtbaar zijn. Het kitten doen we zoals ALTIJD GRATIS.

Kroonlijst inclusief montage

Stuntenmetplinten.nl is een betrouwbare partner voor het plaatsen van kroonlijsten. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige afwerkingsprofielen, waaronder sier/kroonlijsten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om je kroonlijsten op de juiste manier te monteren. Wij zorgen ervoor dat jouw sier/kroonlijsten perfect passen en mooi aansluiten op je wanden en interieur.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van Sier of kroonlijsten.

Geen verrassingen achteraf dankzij All-inclusive tarief

Wij hanteren sinds 2006 al een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die je voor een strekkende meter kroon/sierlijst betaalt, inclusief montage, kit, afwerking en btw is. Sierlijsten plaatsen is een specialisme, daar kies je natuurlijk vakmensen voor. Wij doen dit al sinds 2006 en hebben hierdoor een schat aan ervaring opgebouwd. Onze offertes geven wél aan wat je precies kunt verwachten. Wij hebben hier al een mooie blog over geschreven. Bij Stuntenmetplinten geldt dus: geen verrassingen achteraf.