Leveren jullie ook keukenplinten?

We worden herhaaldelijk benaderd met de vraag of wij ook keukenplinten monteren, maar hebben de “boot” lange tijd afgehouden, doordat deze deze vraag steeds vaker terug komt, zijn we zijn voorzichtig aan begonnen met een assortiment keukenplinten. Wij kunnen vanaf nu ook deze service bieden, dus laat je keukenplint vervangen door stuntenmetplinten.

Plinten zijn plinten

Keukenplinten vervangen, ook dit is een bekend fenomeen. Je hebt al een prachtige keuken, maar je hebt besloten te kiezen voor een nieuwe vloer, of je keukenplinten zijn gewoon aan vervanging toe. En aangezien keukenplinten gewoon plinten zijn voor ons, zijn we begonnen met keukenplinten in het assortiment toe te voegen. We hebben op dit ogenblik een beperkt assortiment, maar dit breiden we snel uit aan de hand van de marktvraag. Daarmee hopen we in no-time ook een zeer uitgebreid assortiment keukenplinten te kunnen aanbieden.

Originele plinten niet meer leverbaar

Stel je voor je hebt een mooie massief houten vloer in je woning, en besluit na lang wikken en wegen toch te kiezen voor een hele nieuwe uitstraling qua vloer. De vloerenboer gaat aan de slag en verwijderen de “oude” vloer en plaatsen een nieuwe vloer hiervoor terug. Waar je wellicht geen rekening mee heb gehouden is dat de “oude” vloer inclusief ondervloer ca. 2 cm dik, en de nieuwe vloer minstens de helft minder dik is. Het resultaat is een storende kier onder je keukenplint. Past de plint nog wel, maar kan deze eigenlijk wel een upgrade gebruiken., levert de keukenboer deze plint niet meer.

Staat je plint van je keuze er (nog niet) bij?

Neem dan even contact op met onze verkoopafdeling, deze gaan dan direct aan de slag en kijken bij onze vele leveranciers wat de mogelijkheden zijn. Wil je een keukenplint in een specifieke (afwijkende) kleur, dan spuiten we dat toch gewoon voor je. In onze eigen meubelspuiterij, voorzien we de keukenplint van een 2 componenten lak zoals we dat met al onze plinten kunnen doen.

Gooi geen oude plinten weg voor je nieuwe hebt.

Keukens zijn er in talloze kleuren, maten en afwerkingen, en daarmee ook de manier van bevestigen van de plinten. Het is daarom aan te raden de bevestigingsmaterialen van de huidige plint even te bewaren. Mochten we deze niet kunnen leveren, gebruiken we de “oude” bevestigingsmaterialen gewoon opnieuw. Deze zijn meestal van kunststof en door deze te hergebruiken dragen we ook weer een steentje bij aan het recyclen van plastic. Voor de nieuwe plinten gebruiken wij of volledig gerecyclede kunststof plinten, of MDF plinten met een FSE keurmerk.

Assortiment samenstellen, help jij ons daarbij?

Staat jouw plint er (nog) niet tussen, neem dan even contact op met onze verkoopafdeling. Op dit moment zijn we aan het inventariseren welke plinten we allemaal in het assortiment op gaan nemen. Dus schroom niet ons even te contacten, we werken samen met een groot aantal leveranciers van keukenplinten die bijna alles leveren.

Ook keukenplinten zijn in iedere kleur leverbaar en worden in onze eigen meubelspuiterij in 2 componenten gespoten.

Plinten laten monteren

PVC plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. Je richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en ach, die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is je woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe plinten.

Geen verrassingen achteraf dankzij All-inclusive tarief

Wij hanteren sinds 2006 al een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die je voor een strekkende meter plint betaalt, inclusief montage, kit, afwerking en btw is. Plinten plaatsen is een specialisme, daar kies je natuurlijk vakmensen voor. Wij doen dit al sinds 2006 en hebben hierdoor een schat aan ervaring opgebouwd. Wij leveren standaard al onze plinten gegrond en gelakt in RAL 9010 (ieder andere kleur tegen meerprijs mogelijk) wanneer wij de plinten monteren. Onze offertes geven wél aan wat u precies kunt verwachten, wij hebben hier al een mooie blog over geschreven, bij stuntenmetplinten geldt dus, geen verrassingen achteraf!.

Vloerzijde kitten van Keukenplinten

Wil je ook de vloerzijde laten kitten, dat doen wij natuurlijk ook. We kitten de vloerzijde van de onze plinten kit op siliconen basis. Hoewel het bij deze plint niet noodzakelijk is, kunnen we ons voorstellen dat je eventuele kiertjes onder de plint wil voorkomen. Geen enkele vloer is namelijk 100% vlak en ondanks de vakkundigheid van onze monteurs, is het niet te voorkomen dat er wellicht een kiertje zichtbaar is. Maar door deze in de gewenste kleur te laten kitten, is de plint naadloos aangesloten op de vloer. De wandzijde van de plint kitten wij zoals je van ons gewend bent, helemaal GRATIS.

Watervaste plinten

Bent je op zoek naar andere watervaste plinten?. Deze plinten zijn van 100% gerecycled materiaal gemaakt, en zo dragen ook wij bij aan een duurzame samenleving. In combinatie met plinten afkitten van de vloerzijde vormt deze combi een stof en waterdicht geheel. We kitten de onderzijde van de plint met siliconenkit zodat eventueel vocht daar geen invloed op heeft. Onze siliconen kit is in de meest voorkomende ral kleuren verkrijgbaar, geef de gewenste kleur door tijdens de offerte aanvraag

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.