Ben je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je wanden en muren? Overweeg dan Sierlijsten.

Sierlijsten: dé trend van nu

Sierlijsten zijn momenteel een echte trend. Naast de populaire wandpanelen hebben we daarom ook sierlijsten in ons assortiment opgenomen. Zoek je een mooie, professionele en eigentijdse oplossing voor het afwerken van je wanden? Denk dan eens aan sier/kroonlijsten van Stuntenmetplinten.nl.

Langdurige mooie oplossing

Sierlijsten muur zorgen voor een langdurige mooie afwerking van je wanden. Al onze sierlijsten zijn gemaakt van grenenhout. Ze zijn altijd twee keer gegrond, zodat je ze direct na de montage kunt (laten) overschilderen in iedere gewenste kleur. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar wij kunnen het ook voor je laten verzorgen door onze ambachtelijke schilder. Zoals je van ons mag verwachten, werken we alles direct af (net als onze plinten). Verticaal of horizontaal, alles wordt door onze vakmensen netjes gekit.

Wat zijn sierlijsten?

Een sierlijst muur wordt ook wel een wandlijst of kaderlijst genoemd. Sierlijsten kunnen op diverse manieren worden gebruikt: als scheidslijn op de wand (meestal ter hoogte van ongeveer een meter), om kaders te maken op wanden en plafonds, om schilderijen te omlijsten, om kasten meer uitstraling te geven, als wanddecoratie of als sierplint die boven de vloer tegen de muur wordt geplaatst. Je kunt de sierlijst muur eindeloos combineren met onze plinten en/of sierlijst plafond (ook wel kroonlijst genoemd)

Met sierlijsten kun je je wanden extra diepte geven. Je kiest zelf of je ze in de kleur van je muur wilt hebben of juist in een contrasterende kleur. Ook kun je er eindeloos mee combineren, bijvoorbeeld door te kiezen voor kleinere vierkante vlakken op de muur, of juist voor grote vlakken. Door in de vakverdeling een schilderij of mooie foto te hangen, komt daar nog meer accent op te liggen.

We hebben onze sierlijsten de namen gegeven van aangrenzende dorpen:

Hoe bevestigen wij de sierlijsten?

Net als bij onze plinten lijmen we de sierlijsten op de wanden, zodat je geen spijkergaatjes hoeft dicht te maken. Wel zo mooi én zo gemakkelijk, toch? Overbodig om te zeggen – maar we doen het lekker toch: wij zagen uiteraard alles netjes in verstek en zorgen dat rondom de lijsten geen naadjes zichtbaar zijn.

Sierlijsten laten plaatsen door Stuntenmetplinten.nl

Stuntenmetplinten.nl is een betrouwbare partner voor het plaatsen van sierlijsten. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige afwerkingsprofielen, waaronder sier/kroonlijsten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om je sierlijsten op de juiste manier te monteren. Wij zorgen ervoor dat jouw sierlijsten perfect passen en mooi aansluiten op je wanden en interieur.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van sierlijsten.

Geen verrassingen achteraf dankzij all-inclusive tarief .

Wij hanteren al sinds 2006 een ‘all-inclusive’ tarief voor al onze diensten. Dit betekent dat de prijs die je betaalt voor een strekkende meter sierlijst, inclusief de montage, kit, afwerking en btw is. Sierlijsten plaatsen is een specialisme, daar kies je natuurlijk vakmensen voor. Wij hebben op dit gebied sinds 2006 een schat aan ervaring opgebouwd. Bovendien geven onze offertes wél aan wat je precies mag verwachten (lees onze blog hierover). Bij Stuntenmetplinten geldt dus altijd: geen verrassingen achteraf!