Advies aan huis/inmeetservice,  sampleservice

Stuntenmetplinten met het Grootste assortiment van Nederland, is niet voor niets sinds 2006 marktleider op ons vakgebied.

Ben je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je vloer en wanden? Overweeg dan Döllken plinten.

Dollken of Döllken plinten?

Dollken plinten (soms ook als Dollken plinten geschreven hoewel het officieel eigenlijk Döllken plinten is) geven een mooie vormgeving aan uw huis. Stuntenmetplinten levert een groot assortiment Döllken plinten van topkwaliteit!

Duurzame oplossing

Bent u op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van uw vloer en wanden? Overweeg dan Döllken plinten. Deze plinten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bij Stuntenmetplinten.nl kunt u terecht voor het laten monteren van hoogwaardige Döllken plinten.

Wat zijn Döllken plinten?

Döllken plinten zijn afwerkingsprofielen die worden gebruikt om de overgang tussen de vloer en wanden af te werken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Döllken plinten hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout of kunststof. Ze zijn bijvoorbeeld:

 • Duurzaam: Döllken plinten zijn een zeer sterk en slijtvast materiaal dat niet snel beschadigd raakt. Hierdoor gaan Döllken plinten jarenlang mee.
 • Hygiënisch: watervaste is gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen vocht en schimmel.
 • Esthetisch: watervaste plinten hebben een strak en modern uiterlijk dat goed past bij veel verschillende interieurstijlen.

Zijn Döllken plinten duurzaam?

Ja, Döllken plinten zijn zeer duurzaam. De Döllken plinten zijn een van de meest duurzame materialen die worden gebruikt voor afwerkingsprofielen. Het is bestand tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden. Hierdoor gaan Döllken plinten jarenlang mee zonder dat ze hun kwaliteit verliezen, ideaal toch?

Döllken plinten laten plaatsen door Stuntenmetplinten.nl

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van Döllken plinten, dan bent je bij Stuntenmetplinten.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige afwerkingsprofielen, waaronder Döllken plinten. Want je kent dat wel, U richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is je woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe Döllken plinten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om je plinten op de juiste manier te monteren. Wij zorgen ervoor dat je plinten perfect passen en mooi aansluiten op uw vloer en wanden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van watervaste plinten.

Wij hanteren sinds 2006 al een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter Döllken plinten betaalt, inclusief montage, kit, afwerking en btw is. In tegenstelling tot andere bedrijven, werken wij alles direct af.

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

De flexibele muur- en vloerlipjes passen zich aan het desbetreffende oppervlak aan. Zo worden donkere naden voorkomen en hoeft er niet meer extra afgewerkt te worden met siliconen- of acrylkit.

Heeft u toch liever een ander type plint? kijkt u dan even op één van de volgende pagina’s

Voordelen Döllken plinten monteren

De voordelen van Döllken plinten (Cubu flex life) op een rij

 • Stofvrij gemonteerd
 • Waterbestendig
 • Wordt geleverd in lengtes van 2,5 m¹
 • HDF-kern bekleed met een chloorvrije, slijtvaste polyblend op basis van PP/TPE
 • Elastische afsluiting op alle type vloerbedekking
 • Overdekking van schaduwvoegen
 • De plint volgt de structuur van de wanden en vloeren door de elastische lip.
 • Geen kit meer nodig
 • Volledig omwikkelde proel
 • Robuste bekleding
 • exacte binnenhoeken, voegloos omlopende buitenhoeken
 • geen bijkomen vormdeel
 • proelafsluiting bij de montage
 • speling op de vloerbedekkingsoppervlakte
 • omlopende vormlijn, geen bijkomend vormdeel
 • in- en uitwendige hoeken & eindstukken worden met behulp van een stans gemaakt

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt je een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor je nieuwbouw of renovatieproject.