Advies aan huis/inmeetservice,  sampleservice

Stuntenmetplinten met het Grootste assortiment van Nederland, is niet voor niets sinds 2006 marktleider op ons vakgebied.

Ben je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je vloer en wanden? Overweeg dan watervaste plinten.

Duurzame oplossing

Bent u op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van uw vloer en wanden? Overweeg dan watervaste plinten. Deze plinten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bij Stuntenmetplinten.nl kunt u terecht voor het laten monteren van hoogwaardige watervaste plinten.

Wat zijn watervaste plinten?

Watervaste plinten zijn afwerkingsprofielen die worden gebruikt om de overgang tussen de vloer en wanden af te werken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. watervaste plinten hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout of kunststof. Ze zijn bijvoorbeeld:

  • Duurzaam: watervaste is een zeer sterk en slijtvast materiaal dat niet snel beschadigd raakt. Hierdoor gaan aluminium plinten jarenlang mee.
  • Hygiënisch: watervaste is gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen vocht en schimmel.
  • Esthetisch: watervaste plinten hebben een strak en modern uiterlijk dat goed past bij veel verschillende interieurstijlen.

Zijn watervaste plinten duurzaam?

Ja, watervaste plinten zijn zeer duurzaam. De watervaste plinten zijn een van de meest duurzame materialen die worden gebruikt voor afwerkingsprofielen. Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het is bestand tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden. Hierdoor gaan watervaste plinten jarenlang mee zonder dat ze hun kwaliteit verliezen, ideaal toch?

Watervaste plinten laten plaatsen door Stuntenmetplinten.nl

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van watervaste plinten, dan bent u bij Stuntenmetplinten.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige afwerkingsprofielen, waaronder aluminium plinten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om uw plinten op de juiste manier te monteren. Wij zorgen ervoor dat uw plinten perfect passen en mooi aansluiten op uw vloer en wanden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van watervaste plinten.

Watervaste plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. U richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en ach, die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is uw woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe vocht bestendigde plinten.

Wij hanteren sinds 2006 al een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter MDF-plint betaalt, inclusief montage, kit en btw is. Alle plinten zijn gegrond en gelakt in RAL 9010. (ieder andere kleur tegen meerprijs mogelijk) Tevens is de moderne plint ook verkrijgbaar in een flexibele en watervaste uitvoering. In tegenstelling tot andere bedrijven, werken wij alles direct af, de bovenzijde van de plint worden strak gekit en het kopse hout netjes afgewerkt.

Standaard in het assortiment zijn de volgende kleuren opgenomen,ral9016, ral9001, ral9005, ral7016, deze kleuren gelden voor de MDF moderne plint in de hoogte maat 70-90 en 120mm en diktemaat 12 en 15mm Al onze plinten zijn gemaakt van MDF in V313-kwaliteit. Deze kwaliteit is extra vochtwerend. Speelt u graag op safe, laat dan de onderzijde van de plint professioneel kitten met siliconen kit.

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.