Het Grootste assortiment van Nederland

Sinds 2006 ‘timmert’ Stuntenmetplinten aan de weg (of wand)

Het grootste assortiment van Nederland

Ooit begonnen we met een bescheiden assortiment aan plinten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé grootste speler van Nederland op het gebied van plinten (en wanddecoraties), inclusief montage.

Wij bieden je onder andere:

Kortom: een assortiment waar je U tegen zegt!

Géén sierkussens en lampen

Helaas… sierkussens en lampen verkopen wij niet. Dit laten we aan anderen over. Onze verkoopafdeling en monteurs daarentegen zijn volledig gespecialiseerd in plinten en wanddecoraties, en helemaal op de hoogte van de laatste trends op dit gebied. Doordat wij nagenoeg geen personeelsverloop hebben, weet je zeker dat je altijd de meest ervaren monteurs over de vloer krijgt. Zij vertalen hun vakmanschap in kwaliteit en geven jou gedegen advies over de mogelijkheden en de specifieke eigenschappen van onze producten. Die zekerheid staat altijd centraal bij Stuntenmetplinten.

Schoenmaker blijf bij je leest

Schoenmaker,

hou je bij je leest!

Ergens goedkoper? 10% extra korting

Extra korting op concurrerende offerte, daar doen wij niet aan

Wij pretenderen zeker niet de goedkoopste te zijn (al zijn we dat stiekem wel). Ook bieden we géén laagsteprijsgarantie. En, zoals je vaak ziet in reclame-uitingen op Google: ‘Ergens goedkoper? 10% extra korting!’ – ook daar doen wij niet aan. Want bij ons staat de kwaliteit altijd op nummer één.

Assortiment van vloer tot plafond

Stuntenmetplinten heeft het grootste assortiment van Nederland en blijft dit productaanbod continu (bijna wekelijks) vernieuwen. Zo hebben we een volledig assortiment wanddecoratie, van plinten tot kroonlijsten, en (letterlijk) alles wat daartussenin zit. Of het nu gaat om akoestische wandpanelen, sierlijsten, kroonlijsten of veilig en stijlvol de trap af kunnen met onze trapleuningen: wij hebben het voor je.

Grootste assortiment van Nederland

Advies aan huis

Advies aan huis en inmeetservice

Kom je er zelf niet uit? Maak dan gebruik van onze GRATIS* inmeet/advies-aan-huisservice. Wij komen met onze monsters bij je thuis, meten alles keurig netjes op en maken op basis daarvan een passende, eerlijke offerte. Ook met deze extra service zijn wij uniek.

*Kijk voor de voorwaarden op onze afsprakenpagina

Uitsluitend AAA-producten

Alle producten die Stuntenmetplinten verkoopt, zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Of het nu gaat om plinten of om wandpanelen, bij al onze materialen kiezen we doelbewust voor leveranciers die kwaliteit net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij. Daarom werken we altijd met de grootste namen en merken, ook voor bijvoorbeeld onze lijmen en de kit waarmee we de plinten kitten. Op kwaliteit en op montage doen wij geen concessies: altijd kiezen we alleen het beste voor jouw project.

Alleen de beste kwaliteit producten

Onze eerlijke maatwerkoffertes

Offerte geaccepteerd

Overtuig jezelf: vergelijk wat wij je allemaal kunnen bieden en vraag snel een eerlijke offerte aan. Waarom we jou tijdens je offerteaanvraag best veel vragen stellen? Het antwoord is simpel: jij wilt een maatwerkofferte en die krijg je van ons, precies afgestemd op jouw wensen. Een van de grote voordelen als je je al sinds 2006 op de markt van plintenleveranciers beweegt: wij hebben alle vragen al eens voorbij zien komen en kunnen jou altijd een passende oplossing bieden.

Vraag nu je offerte aan.

Vergelijkbare berichten