Kroonlijsten Stuntenmetplinten.nl

Kroonlijsten zijn een mooie overgang tussen je muur en je plafond. Een kroonlijst verbergt barsten en oneffenheden, en geeft tegelijkertijd extra dynamiek en sfeer aan je interieur. Wij zijn gestart met een beperkt assortiment kroonlijsten en breiden ons assortiment snel uit met andere varianten.

Momenteel zijn de volgende modellen kroonlijsten bij ons verkrijgbaar: Heemstede, Lijnden, Rijsenhout, Vijfhuizen en Bloemendaal (met extra ruimte voor sfeervolle indirecte ledverlichting). Staat jouw gewenste model er niet bij? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Kroonlijsten Stuntenmetplinten.nl
Kroonlijsten Stuntenmetplinten

Bij kroonlijsten is de veelheid aan stijlen en afwerkingen vrijwel onbeperkt. Zo kun je gaan voor strak hedendaags, maar ook voor een lijst in Victoriaanse stijl. Voor het mooiste resultaat combineer je de gekozen stijl met onze sierlijsten en plinten. Laat je wanden verfraaien door Stuntenmetplinten en de ruimte is gegarandeerd om in te lijsten!

Kroonlijsten aanschaffen: er is van alles mogelijk

Of het nu gaat om een oud huis, een nieuw huis of een bedrijfspand, er is van alles mogelijk om de sfeer van een ruimte te verfraaien. Stuntenmetplinten biedt een mooi assortiment kroon– en sierlijsten voor wanden en plafonds en monteren die volgens de gewenste maatvoeringen.

Sierlijsten Stuntenmetplinten

Onze mooie kroonlijsten zijn niet te onderscheiden van echt stucwerk. En je kunt ze op verschillende manieren toepassen, bijvoorbeeld in combinatie met onze sierlijsten en/of sierplinten.

Laat je door ons informeren en inspireren

stuntenmetplinten beste service

Is jouw plafond hoog en ongezellig? Overweeg dan een combinatie van kroonlijsten en sierlijsten/sierplinten. Wij zijn niet voor niets al jaren marktleider op het gebied van plinten en sierlijsten. En nu ook in kroonlijsten! Heb je vragen over de mogelijkheden, laat je dan vakkundig informeren door onze ervaren verkoopmedewerkers. Zij denken met je mee zodat je samen komt tot de beste en mooiste oplossing.

Montage en afkitten door de vakman

Onze kroonlijsten zijn gemaakt van geschuimd, brandvertragend polystyreen – een lichte, sterke en duurzame kunststof. En zoals je van onze vakmensen mag verwachten, kitten wij ook jouw kroonlijsten altijd netjes af, zowel de muurzijde als de plafondzijde. De lijsten zijn achteraf in iedere gewenste kleur door jouzelf over te schilderen met oplosmiddelvrije verf. Wil je liever dat onze ambachtelijke schilder jouw kroonlijsten verft? Geef dit dan bij je aanvraag aan.

Ambachtelijke schilder

Kroonlijst met sfeervolle ledverlichting

Kroonlijst bloemendaal sfeer 2

Wil je je kroonlijsten laten voorzien van sfeervolle, indirecte ledverlichting? Ook dit is mogelijk! Hiervoor bieden wij de mooie kroonlijst Bloemendaal aan die is voorzien van een ruimte waarin je een ledstrip kunt plaatsen. Je kunt dit zelf doen, of op verzoek laten uitvoeren door Stuntenmetplinten.nl.

Vraag voor de kroonlijst van jouw keuze direct een offerte aan via de formulieren op deze pagina’s:

Vergelijkbare berichten