Thuisadviesgesprek stuntenmetplinten

Stuntenmetplinten komt graag bij je over de vloer. Om jou verder te helpen bij het maken van de juiste keuzes, je vragen te beantwoorden en de situatie te bekijken. Wil je onze plinten eerst met eigen ogen zien en voelen? En kun je wel wat advies gebruiken voordat je een keuze maakt? Ben je benieuwd naar het assortiment van Stuntenmetplinten? Maak voor een adviesgesprek thuis dan nu een thuisafspraak!

Bij een adviesgesprek thuis komen we in jouw eigen vertrouwde omgeving vrijblijvend langs. Daar kunnen we je vragen beantwoorden, de situatie ter plekke bekijken en advies geven. Ook kun je gebruikmaken van onze inmeetservice.

Vraag direct een gratis adviesgesprek thuis of op locatie aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij bellen je om de aanvraag door te nemen en de datum definitief vast te leggen. Onze adviseur komt dan bij jou langs, uitgerust met veel kennis, een goed humeur én een ongekend groot assortiment samples van plinten. Zo kun je ze met eigen ogen zien en meteen kijken welke plint het best bij jou en in de ruimte past.

Druk, druk, druk… en toch tijd voor jou

Alleen de betere plintenleveranciers hebben het allemaal erg druk. Daar hebben we al eens een mooie blog over geschreven. Hierin leggen we je haarfijn uit waarom wij wél zo’n drukbezet bedrijf hebben.

Plinten zien om het zeker te weten

Plinten uitzoeken doe je niet elke dag. Je wilt zeker weten dat je het juiste materiaal, de juiste kleur en het juiste formaat kiest. En dan moet je ook nog meten hoeveel m¹ plint je precies nodig hebt. Bij een adviesgesprek thuis nemen wij alle tijd om jou goed te adviseren. Ook brengen we alle plinten mee die we in ons assortiment hebben.

Thuisafspraak inmeten plinten

Ontbreekt er eentje, dan sturen we jou de sample even na. Zo kun je alle plinten eerst ‘live’ zien en nóg beter geïnformeerd je keuze maken.

Wanneer kunnen we langskomen?

Op maandag tot en met vrijdag liggen wij elke dag tot 16.00 uur voor onze klanten op de knieën. Letterlijk en figuurlijk! Op werkdagen is een adviesgesprek thuis daarom alleen mogelijk na 19.00 uur. In het weekend kunnen we de thuisafspraak overdag inplannen. In de praktijk blijken deze tijden voor de meeste mensen erg plezierig te zijn.

Is een adviesgesprek thuis gratis?

In de meeste gevallen wel. Omdat wij van transparantie houden, leg ik graag onze werkwijze uit. Voor een thuisbezoek rekenen wij eenmalig 75 euro*. Accepteer je onze eerlijke offerte, dan brengen wij deze kosten daarop in mindering. Hierdoor is de thuisafspraak uiteindelijk geheel gratis.

Gratis Thuisadviesgesprek

Besluit je alsnog voor een andere aanbieder te kiezen (wat we ons niet kunnen voorstellen), dan betaal je dus wél voor het thuisbezoek. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Is je offertebedrag lager dan 500 euro, ook dan zijn we helaas genoodzaakt de kosten voor het thuisbezoek in rekening te brengen.

* Je ontvangt hiervoor vooraf een ING-betaalverzoek.

Geen adviesgesprek thuis? Kom naar de showroom!

Bezoek je ons liever in een van onze twee showrooms? Ook dat is mogelijk. Een showroombezoek is uiteraard altijd helemaal gratis en vrijblijvend en je bezoek online inplannen is zo gebeurd. Lees alles over het showroombezoek en maak via het formulier op deze pagina direct een afspraak.

Koffietje doen?

In de showroom kun je ons onder het genot van een kop koffie of thee al je vragen stellen en de diverse mogelijkheden bespreken met onze verkoopmanager. Bekijk de materialen, laat je inspireren en adviseren, en plan desgewenst meteen een datum voor het plaatsen van jouw plinten.

Voordelen van het showroombezoek:

  • We hebben daar alle plinten op voorraad.
  • We nemen ruim de tijd om jouw wensen te bespreken.
  • Je krijgt persoonlijk advies van onze vakkundige adviseur (sinds 2006 ervaring in plinten).

Welke plinten vind je in ons assortiment?

De nieuwste plinten

Ons assortiment blijven we het hele jaar door vernieuwen. Bekijk hier het actuele overzicht van de nieuwe plinten en diensten die we recentelijk aan ons aanbod hebben toegevoegd.

Vergelijkbare berichten