Je huis verkoop klaar maken

Huis verkopen? Je hebt besloten je huis in de verkoop te zetten. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Die gaan we in deze blog niet behandelen, maar de meest voor de hand liggende is dat je een andere (nieuwbouw)woning heb gekocht.

Eerder schreven we al eens dat het (laten) plaatsen van plinten vaak een ondergeschoven kindje is. Meestal wordt het uitgesteld tot het laatste moment, of tot die oude (bouw)plinten echt niet meer kunnen.

Plinten en je huis verkopen?

Ook al hoef je in de huidige markt misschien niet veel moeite te doen om je huis te verkopen, toch wil je het maximale uit de verkoopprijs halen. En daar komt Stuntenmetplinten om de hoek kijken.

Want met een betrekkelijk kleine ingreep (lees: plinten) kun je de uitstraling van je woning enorm boosten. Je trakteert de aspirant-kopers ermee op een gevoel van luxe. Zo geven bijvoorbeeld zwarte plinten je interieur een bijzonder stijlvolle uitstraling. Beschadigde of gedateerde plinten daarentegen geven een verkeerd signaal af naar de toekomstige koper.

Home stuntenmetplinten.nl
Bekend van wooninspiraties stuntenmetplinten

De talrijke woonprogramma’s besteden regelmatig aandacht aan hoe belangrijk het is om je product, in dit geval je huis, op de juiste manier te presenteren. De tijd van tijdens de bezichtiging een appeltaart bakken om kopers over de streep te trekken, ligt al een poosje achter ons. Ook al zorgt deze truc nog steeds voor een goede en aangename geurbeleving.

Makelaars en verkoopstylisten

Stuntenmetplinten wordt regelmatig benaderd door makelaars en door verkoopstylisten die werken in opdracht van makelaars of verkopers. Zij vragen ons dan om een huis te upgraden door nieuwe plinten te plaatsen. Hoge plinten zijn hiervoor heel geschikt, maar ook lage plinten in de juiste kleur dragen bij aan de snellere verkoop van een huis.

Makelaars en verkoopstylisten en je huis verkopen

Foto’s maken van je huis

Het is altijd weer een spannend moment: de fotograaf komt langs om mooie foto’s van je huis te maken en de diverse ruimtes zo optimaal mogelijk vast te leggen. Zelf werken wij regelmatig samen met Bram Heimens Fotografie. Zo heeft Bram ook de foto op onze homepagina gemaakt.

Bram Heimens fotografie in actie

Bij het fotograferen van een huis is het belangrijk om mooie details goed in beeld te brengen. Dit kun je met een gerust hart aan Bram overlaten. Beschadigde of verouderde plinten op de foto’s zijn dus niet nodig én een gemiste kans. Kiezen voor Stuntenmetplinten verzekert jou van een zeer hoog afwerkingsniveau. De kosten die je daarvoor maakt, verdien je gegarandeerd snel terug.

Verkoopstyling door KeyPro

Verkoopstyling is het in optimale staat brengen van je woning voor verkoop. Een mooi ingericht huis verkoop je nog sneller. Een professioneel gestylede woning door de stylisten van KeyPro wordt zelfs 10 tot 15% hoger in waarde geschat. Zo zorgt de styling van je huis dus voor hogere biedingen van potentiële kopers. Het is daarom niet onverstandig om hierin te investeren, zodat je alle voordelen van jouw woning zo gunstig mogelijk presenteert.

Keypro verkoopstyling
huis verkopen

Ga je je huis verkopen, dan is ook het huren van meubels en accessoires niet ongewoon. Zeker als je zelf al in je nieuwe woning woont, is dit een aanrader. Je woning lijkt groter en oneffenheden vallen minder op omdat de meubels de aandacht trekken. Ook geef je de potentiële koper een idee van wat er qua inrichting mogelijk is. Je huis krijgt zo een luxueuze uitstraling die bij de doelgroep past, wat resulteert in betere foto’s en meer bezoekers.

Wacht niet langer met nieuwe plinten

Nu je dit allemaal weet, wacht je natuurlijk niet met het laten plaatsen van plinten tot je je nieuwe woning weer gaat verkopen. We hebben je immers al weten te overtuigen van ons vakmanschap en ons hoge afwerkingsniveau. Kies daarom nu al voor de nummer 1 in plinten en sierlijsten sinds 2006. Zo heb je er zelf ook plezier van!

Neem contact met ons op of vraag direct je offerte aan.

stuntenmetplinten beste service

Vergelijkbare berichten