Sampleservice
Sampleservice

Een monster of sample aanvragen, of advies aan huis? Het is allemaal mogelijk bij Stuntenmetplinten! Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we de nieuwe dienst ‘sampleservice’ in het leven geroepen. Op dit moment kun je alleen samples aanvragen voor ons MDF-assortiment. Maar we zijn met onze leveranciers druk bezig om de dienst ook beschikbaar te stellen voor de hardhouten plintenkunststof plintenDöllken-plinten en overige wanddecoraties in ons assortiment.

Gratis advies aan huis? Verderop lees je hier meer over.

Ontvang je sample snel thuis

Vul onderstaand formulier in en wij sturen jou direct een sample toe van de gevraagde plint. Als bijdrage in de verzendkosten voor PostNL rekenen we hier een kleine vergoeding voor (inmiddels gebruikelijk). Deze 9,95 crediteren wij je uiteraard weer als je besluit je plinten door ons te laten plaatsen. We versturen de plintsample als brievenbuspakketje. Dit betekent dat je niet thuis hoeft te blijven om de sample in ontvangst te nemen. Zo kost het aanvragen van een sample oftewel monsterstukje jou dus helemaal niets!

Advies aan huis

Liever eerst gratis advies aan huis?

Advies aan huis

Wil je liever eerst bij jou thuis op de bank de plinten en mogelijkheden bespreken? Uiteraard hoort bij deze gratis dienst ook meteen het inmeten van de ruimtes. Stuntenmetplinten is op dit moment (juli 2023) de enige plintenleverancier die deze unieke service aanbiedt. Goed om te weten: wij worden vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Plan direct je gratis thuisadviesgesprek in.

Laat je nieuwe vloer of wanden netjes afwerken

Wil je de vloer van jouw woning of bedrijfspand netjes laten afwerken? Dan ben je bij Stuntenmetplinten.nl al sinds 2006 aan het juiste adres. Voor iedere vloer en wens hebben wij een passende plint. We bieden je een breed assortiment MDF, hardhouten, kunststof en watervaste plinten, sierlijsten, kroonlijsten en sinds kort ook wandpanelen die perfect aansluiten bij ieder interieur. Wij hebben uitsluitend volwaardige monteurs in dienst en werken direct na de montage alles keurig af. Zo geniet jij snel van een prachtig resultaat.

Monster aanvragen

Klaar voor de volgende stap?

Keuze al gemaakt?

Heb jij al een offerte aangevraagd en was het wachten alleen nog op de sample? Accepteer de offerte dan via de link die in de mail van je offerte staat.

Heb je nog geen offerte aangevraagd, maar wel al een plint gekozen? Dan kun je online je offerte aanvragen bij dé specialist in plinten en wanddecoraties, inclusief montage.

Vraag hieronder eenvoudig je sample aan. Houd er gezien de grote aantallen aanvragen en eventuele drukte bij PostNL rekening mee dat je monsteraanvraag niet altijd al de volgende dag op de deurmat ligt. Maar uiteraard doen wij ons best om de sample zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Sample aanvragen

Voor het aanvragen van een sample(s) betaalt u vooraf € 9.95 deze worden gecrediteerd op de uiteindelijke factuur (Lees meer)

Gewenste sample


Druk, druk, druk… en toch tijd voor jou

Alleen de betere plintenleveranciers hebben het allemaal erg druk. We hebben hier al eens een mooie blog over geschreven, waarin we je haarfijn uitleggen waarom wij wél zo’n drukbezet bedrijf hebben.

Sampleservice: plinten zien om het zeker te weten

Plinten uitzoeken doe je niet elke dag. Je wilt zeker weten dat je het juiste materiaal, de juiste kleur en het juiste formaat kiest. En dan moet je ook nog meten hoeveel m¹ plint je precies nodig hebt. Bij een adviesgesprek thuis nemen wij alle tijd om jou goed te adviseren en meten we alles in.

Thuisafspraak inmeten plinten

Uiteraard brengen we alle plinten mee die we in ons assortiment hebben. Ontbreekt er eentje, dan sturen we jou de sample even na. Zo kun je alle plinten eerst ‘live’ zien en nóg beter geïnformeerd je keuze maken.

Wat vind je allemaal in ons assortiment?

Vergelijkbare berichten