Wandpanelen

Alweer een uitbreiding op het assortiment!

Het houdt maar niet op, we hebben het assortiment wederom groots uitgebreid, zo hebben onderstaande producten opgenomen in het assortiment:

Uiteraard voeren we alles uit volgens onze all-inclusive formule. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is kiezen uit ons onmetelijk groot assortiment, de rest doen wij, wel zo handig toch.

Thuisadviesafspraak maken?

Kom je er niet uit of wil je de panelen vasthouden, voelen en zien, maar dan een thuisadvies afspraak, dan komt er een vertegenwoordiger bij je thuis op een moment wanneer het jou schikt.

Plan je thuisadviesafspraak in

Eindelijk is het zover! Een nieuwe vloer, of zelfs een hele nieuwe woning. Om het geheel af te maken, heb je natuurlijk gekozen voor plinten van Stuntenmetplinten. Na het plaatsen van de plinten kun je je woning inrichten met je zorgvuldig uitkozen meubels en wanddecoraties.

In een nieuwe of gerenoveerde woning is het altijd even wennen. Ook alle geluiden zijn nieuw. Zit je eindelijk met een voldaan gevoel op je bank tv te kijken, valt je ineens op dat het behoorlijk galmt in huis. Akoestische wandpanelen bieden dan uitkomst. En of je dat nu lattenwand, Aku paneel of wandpaneel noemt, je bent bij stuntenmetplinten aan het juiste adres.

Compleet assortiment wanddecoraties

Vanaf de vloer tot en met plafond kun je met de producten van stuntenmetplinten je wanden decoreren. Van plinten, wandpanelen, sierlijsten en kroonlijsten, we leveren het allemaal. We zijn sinds 2006 marktleider in de aankleding van wanden, en mogen ons met recht de enige specialist op dit vakgebied noemen.

Wandpanelen over bestaande tegels

Onze wandpanelen monteren we eenvoudig over bestaande tegels heen, zo heb je in een no-time een totaal nieuwe look en feel van de ruimte. Of dit nu gaat over een toilet, badkamer, woonkamer of hal, en ook al zitten daar bijvoorbeeld scheurtjes en/of oneffenheden in de wanden is dat geen enkel probleem. En wil je de panelen horizontaal, verticaal of diagonaal, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lattenwand panelen

Wandpanelen tegen galm

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen in een van de talrijke woonprogramma’s of op sociale media: schitterende wandpanelen tegen de muur. Wandpanelen geven elke ruimte een stijlvolle uitstraling. De panelen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal worden geplaatst en zijn bedoeld om een wand of plafond te bekleden. Wandpanelen zijn (vaak) naast mooi, ook geluidsreducerend en geluidsabsorberend en beschikken over lichtisolerende en brandvertragende eigenschappen.

De voordelen van akoestische panelen

De naam zegt het al: akoestische wandpanelen verbeteren de akoestiek in een ruimte aanzienlijk. En wel doordat onder lamellen een zachte, akoestische polyester viltlaag zit. De lamellen zelf werken ook nog eens geluidsabsorberend. Ideaal als je een huis vol visite hebt, een feestje geeft, televisie kijkt, lekker los wilt gaan op je favoriete muziek of spelende kinderen in huis hebt.

Voordelen Aku panelen stuntenmetplinten.nl

Al dit geluid wordt als minder storend ervaren dankzij de geluidsabsorberende werking van de wandpanelen, zowel door jou en je huisgenoten als – niet geheel onbelangrijk – je buren.

Geen zin om zelf te klussen?

Aku panelen monteren

Wil je je wandpanelen laten plaatsen door Stuntenmetplinten? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze vakkundige monteurs beschikken over de nodige vakkennis en de beste apparatuur/materialen om je panelen netjes op maat te maken en te monteren.

Akoestische wandpanelen monteren we met behulp van onze (zwarte) Kelfort power-tec polymeerlijm. Deze lijm heeft een hoge aanvangskleefkracht, zodat we snel door kunnen met het plaatsen van het volgende paneel en jij snel kunt genieten van het verbluffende eindresultaat

Kelfort powertec, wandpanelen plaatsen

Aku panelen en plinten combineren

Ons advies: eerst de plinten, en pas dan de Aku panelen daarboven (laten) plaatsen. Zo bescherm je de wandpanelen meteen tegen beschadiging door bijvoorbeeld een stofzuiger. Door de keuze uit vier materiaalsoorten passen de Aku panelen in ieder interieur en zorgen ze meteen voor een luxueuze uitstraling.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Vergelijkbare berichten