Webshop stuntenmetplinten.nl

Stuntenmetplinten.nl legt tientallen kilometers plinten en architraven (deurlijsten) per jaar. Tijdens onze bezoeken zien we regelmatig dat mensen niet goed weten hoe je de kozijnen of naden rondom bijvoorbeeld traphekjes netjes afwerkt. In onze webshop hebben we de nodige accessoires voor je geselecteerd.

Plakplinten: geen bestendige keuze

Mensen zijn al geneigd om te grijpen naar plakplinten, die binnen zes maanden echter onherroepelijk in de stofzuigerzak belanden. Zitten ze na die tijd nog wel op hun plek, dan zijn ze vaak ‘kaal’ doordat je er regelmatig met de stofzuiger langsgaat. Plakplinten zijn doorgaans voorzien van een folie en die laat gemakkelijk los. Dit is precies de reden waarom wij uitsluitend werken met gespoten plinten.

Zo zien wij het niet graag: openstaande verstekken en een slechte afwerking. Deze plakplinten liggen klaar om in de stofzuigerzak te belanden.

webshop stuntenmetplinten losse plakplintjes

En zo kan het ook: gewoon in de juiste kleur en met het juiste materiaal de naadjes rondom de kozijnen kitten in nagenoeg dezelfde kleur als de vloer.

webshop stuntenmetplinten Kozijnen kitten

Tip: gebruik het juiste gereedschap

Netjes kitten begint altijd met het juiste gereedschap dat onder andere verkrijgbaar is in de webshop Stuntenmetplinten.nl. Er zijn talloze kitspuiten te koop. Vaak kiezen mensen voor een voordelig model, omdat de kitspuit maar af en toe wordt gebruikt. Maar in de praktijk blijkt dat je een kitspuit vaker ter hand neemt dan aanvankelijk gedacht. Een nieuwe kitspuit kopen voor iedere klus waarbij je gaat kitten, is dan duurder. Bovendien maakt een professionele kitspuit die op oliedruk werkt, de klus een stuk gemakkelijker: je doseert de kit beter én je krijgt geen kramp in je handen.

webshop stuntenmetplinten Professionele kitspuit
Afstrijkrubber

Naadjes kitten is absoluut geen hogere wiskunde, maar met het juiste gereedschap een fluitje van een cent. Naast kit in talloze kleuren bieden we ook praktische accessoires die dit klusje een stuk eenvoudiger maken. Zoals dit handige afstrijkrubber waarmee je overtollige kit wegschraapt zonder de vloer of wand te beschadigen.

De finishing touch

kozijnen kitten kelfort finischer spray

Deze Finisher Spray gebruik je om de kit na het aanbrengen strak en glad af te strijken. Zo blijft de kit alleen daar zitten waar jij dat wilt.

De juiste kit voor elke klus

In onze webshop hebben we voor iedere klus de juiste kit. Zo bieden we acrylaatkit voor wandaansluitingen en siliconenkit voor vloeraansluitingen. En, zoals je van de vakman mag verwachten, uiteraard alleen van AAA-merken.

Dit vind je zoal in ons grote webshopassortiment:

webshop stuntenmetplinten Reiniging doekjes

Effectieve reinigingsdoekjes

Als onze monteurs bij je zijn geweest voor de montage en afwerking van de plinten, is het je wellicht opgevallen dat zij ook speciale reinigingsdoekjes gebruiken.

Deze effectieve doekjes zijn geschikt voor het verwijderen van lijm, olie, natte verf, vet, teer, viltstift, smeer, inkt, toner, remstof, roet, hars, algen en diverse andere typen vuil die moeilijk te verwijderen zijn. Een uitstekend alternatief voor agressieve chemicaliën en oplosmiddelen. De reinigingsdoekjes houden de handen schoon en fris en zijn vriendelijk voor de huid.

Bestel je kit gemakkelijk online

Zoek je een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, kijk dan eens op onze webshop Stuntenmetplinten.nl en bestel je kit snel en eenvoudig online. Voor grotere, zakelijke projecten kun je terecht op Projectplinten.nl.

Vergelijkbare berichten