Zomeraanbieding 2023

Het is tijd voor een heuse zomeraanbieding! Vraag in de maand juni een offerte aan voor plaatsing in diezelfde maand juni, en je profiteert van een extra korting op ons complete MDF-assortiment. Hoe hoog deze korting is, houden we tussen ons, omdat we onze concurrenten niet wijzer willen maken.

Zo werkt de zomerkorting

In onze Google-advertentie staat de kortingscode Zo%06%2023. Vermeld deze code in je offerteaanvraag, samen met de datum waarop je de plinten idealiter geplaatst wilt hebben. Voordat je het woord ‘korting’ hebt uitgesproken, zit de offerte al in je mailbox! De precieze korting vermelden wij uiteraard in de offerte, dus daarna weet je precies van welk voordeel je profiteert.

Houd rekening met de bouwvakvakantie

Houd bij het maken van je planning rekening met de bouwvakvakantie 2023. Hoewel wij tijdens de bouwvak gewoon doorwerken, genieten sommige van onze monteurs in die periode van hun welverdiende vakantie. En omdat wij geen enkele klant willen teleurstellen die zijn plinten graag door echte vakmensen geplaatst wil hebben, wijzen we je hier graag op.

Bouwvak vakantie 2023

Meer monteurs = meer tevreden klanten

Tevreden klanten

Gelukkig hebben wij ons sterrenteam de afgelopen maanden fors uitgebreid. Doordat we meer topmonteurs in dienst hebben, kunnen we nu nog meer klanten voorzien van vakkundig geplaatste plinten. Natuurlijk wist je al dat we een ongeëvenaard groot assortiment wandversiering bieden: van plinten tot sierlijsten en kroonlijsten. Zo kunnen we jouw woning van de vloer tot het aan plafond mooi aankleden.

Kwaliteit op nummer 1

Aan een laagsteprijsgarantie wagen wij ons niet, omdat de kwaliteit van onze materialen en montage altijd op nummer 1 staan. Stuntenmetplinten heeft eigenlijk altijd de laagste prijs, alleen noemen wij dit niet zo. Wij noemen het gewoon zoals het is: de béste prijs. Dat wij die beste prijs kunnen bieden, is even eenvoudig als begrijpelijk: Stuntenmetplinten heeft sinds de oprichting in 2006 de beste deals gesloten met onze leveranciers.

Stuntenmetplinten kwaliteit staat op 1

Eerst zelf zien? Boek een thuisadviesafspraak

Wil je onze plinten eerst met eigen ogen zien en voelen? Of heb je behoefte aan advies voordat je je definitieve keuze maakt? Maak dan gebruik van onze nieuwe service en boek een gratis thuisadviesafspraak. Wij nemen de monsters mee, bespreken bij jou thuis op de bank of aan de eettafel in alle rust jouw wensen en plannen eventueel direct een montageafspraak met je in.

Plan je thuisadviesafspraak in

Plan hier een adviesgesprek bij jou thuis

Vergelijkbare berichten