maatwerk droogloopmatten stuntenmetplinten

Droogloopmat in combinatie met plinten

Het is al langer bekend dat wij sinds 2006 plinten plaatsen inclusief montage. Wat je misschien nog niet wist, is dat wij ook droogloopmatten op maat leveren en plaatsen. Als je dit door ons laat doen in combinatie met je plinten, betaal je voor het leggen van de mat helemaal niets. Onze droogloopmatten zijn leverbaar in vijf kleuren.

Houd vuil, zand en water buiten de deur

Met de keuze voor plinten én een droogloopmat op maat voorzie je niet alleen je woning van strakke nieuwe plinten, maar blijft je vloer daarna ook lekker lang schoon. Droogloopmatten worden ook vaak schoonloopmatten genoemd. Ze voorkomen het inlopen van vuil en zand en hebben tegelijkertijd een extreme vochtopname. Ons assortiment schoon-/droogloopmatten is speciaal geselecteerd voor parketvloeren, plavuizen, laminaatvloeren en pvc-vloeren en uitstekend geschikt voor zowel intensief huishoudelijk als projectmatig gebruik.

Droogloopmatten op locatie op maat gesneden

Wij snijden de droogloopmatten op locatie op maat, zodat we de plinten er strak overheen kunnen plaatsen. Hierbij houden we er altijd rekening mee dat je de mat onder de plint vandaan moet kunnen halen om deze uit te kloppen of zelfs te wassen (ook dat kan met deze matten).

Afwerkstrippen meebestellen

Wij adviseren je om tijdens het bestellen van je droogloopmat op maat ook een van onze vier kleuren afwerkstrippen mee te bestellen. Ook voor het plaatsen van deze afwerkstrippen oftewel hoeklijnprofielen betaal je helemaal niets als je de mat gelijktijdig met de plinten laat leggen. Deze afwerkstrippen hebben we voor zowel gietvloeren (3mm) al houten vloeren en tegelvloeren.

Alleen de beste kwaliteit droogloopmatten

Stuntenmetplinten.nl kiest alleen de beste kwaliteit. Voor een maximale vochtopname is de droogloopmat ParketEntree Extreem dan de juiste keuze. Deze schoonloopmat heeft een natuurlijke uitstraling en neemt in vergelijking met andere matten bijzonder snel veel vocht op. De gemêleerde bovenzijde zorgt ervoor dat vuil niet snel zichtbaar is, en de mat kan worden gewassen in de wasmachine.

Borstelmatten (luxe buitenmatten)

Om het helemaal af te maken, hebben we ook luxe buitenmatten (borstelmatten) in ons assortiment. We leveren ze in de twee kleuren aluminium en antraciet. Als je een borstelmat voor je buitendeur legt, wordt het ergste vuil al buiten van de schoenen geveegd. Het eventuele restant aan (fijn) vuil en vocht wordt door de droogloopmat opgenomen. Zo zijn de schoenen bij het naar binnen lopen schoon en droog.

Luxe deurmat Antraciet stuntenmetplinten.nl
Luxe deurmat zilver alu stuntenmetplinten.nl

Specificaties voor de binnenmatten

De schoon-/droogloopmatten op maat voor binnen in de serie Extreem zijn gemaakt van honderd procent polyester met een gesneden pool die niet pluist of rafelt. Ze hebben een ftalaatvrije rug van pvc. De snijmatten zijn ongeveer 9 mm dik (ISO 1765) en wegen 3.500 gram per m2 (ISO 8543). Je hebt keuze uit vijf kleuren en twee breedtes (100 en 200 cm). De Extreem-matten van ParketEntree voldoen aan Euroklasse EN 13501-1:Ffl voor ontvlambaarheid, wat betekent dat ze slechts licht ontvlambaar zijn. De schoonloopzones van de Extreem-matten zijn geschikt voor intensief huishoudelijk en projectmatig gebruik (gebruiksklasse EN 1307:31.) Onze matten zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

Bekijk hier alle droogloopmatten en bijbehorende accessoires.

Combineer onze droogloopmatten op maat met onze collectie plinten.

Webshop en nieuwbouwportal

Zoek je een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur? Je vindt ze op shop.stuntenmetplinten.nl.

Wij blijven innoveren en zijn een nieuw project begonnen: Nieuwbouwportal.nl. Dit is een samenwerking van Stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers, van stukadoor tot elektricien, die jouw nieuwbouw- of renovatieproject interessante kortingen kan opleveren. Neem gerust een kijkje!

Vergelijkbare berichten