Wat kunnen wij nog meer voor je betekenen?

Wist je dat we ook diverse EXTRA DIENSTEN leveren?

Ontdek onze uitgebreide extra diensten bij StuntenMetPlinten voor een volledige en professionele afwerking van jouw interieur. Naast hoogwaardige plinten inclusief montage bieden wij een scala aan aanvullende services om aan al jouw behoeften te voldoen. Wij staan klaar om jouw project tot in de puntjes te verzorgen. Laat ons team van experts jouw interieur transformeren met onze extra diensten, zodat jij kunt genieten van een perfect afgewerkte en prachtige ruimtes.

Plaatsen van zelf aangeschafte plinten

Montageservice voor jouw zelfgekochte plinten, heb je zelf plinten gekocht en wil je die écht vakkundig geplaatst hebben? Wij plaatsen ook jouw zelfgekochte plinten! Die lijmen we, net als onze eigen plinten, met de beste lijm strak op de wanden, en we werken alles netjes af. De bovenkant van de plinten kitten wij daarbij zelfs helemaal gratis.

Kitten van plinten/vloeren, badkamers of keukens?

Kitter : Sinds 2006 is stuntenmetplinten al actief op het gebiedt van rand en wandafwerking, je kunt dus wel stellen dat we de nodige ervaring hebben opgebouwd. Tijdens deze lange periode van mooie opdrachten hebben wij onze dienstverlening flink zien groeien, en spelen in op de vraag uit de markt. Zo hebben wij een aantal jaren geleden als eerste het kitten van de vloerzijde geïntroduceerd. Dat was direct al een schot in de roos

Smetplank of afwerklijst?

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook een oplossing hebben voor een overgang tussen een gietvloer en (lage) kozijnen en/of schuifpuien. Een echte naam hiervoor hebben we nog niet kunnen vinden, maar we hebben wel de oplossing.

Afwerken laat je toch aan de professionals over!