Eerlijk zaken doen

Dat is waar wij bij Stuntenmetplinten.nl voor staan. Maar wat betekent voor ons eerlijk zakendoen en hoe brengen we dit in de praktijk?

Op de offerte die je van ons ontvangt, vermelden wij de werkelijke kosten:

  • De prijs per m¹ (strekkende meter)
  • Eventuele reiskosten
  • Verleende kortingen
  • De btw
  • De totaalprijs
  • ALL-inclusive

Samen maakt dit het complete offertebedrag voor de plinten, inclusief montage en afwerking.

Eerlijk zaken doen wel wel stuntenmetplinten

Dat is eerlijk zakendoen

Er zijn bedrijven die bewust niet vermelden dat het kitten van de bovenzijde van de plinten nog eens EXTRA € 2,95 p/m kost en die ook hun reiskosten niet op de offerte vermelden. Dit bezorgt de klant een vervelende verrassing achteraf. Stuntenmetplinten.nl vindt dit geen eerlijk zakendoen. Transparantie, eerlijk zijn en afspraken nakomen zitten immers in ons DNA.

Zodra je onze offerte hebt geaccepteerd, plannen we met jou een montagedatum in die ons beiden schikt. Op de dag van de montage leggen wij AL het materiaal voor jouw klus binnen neer. Zo zie je met eigen ogen dat we het juiste aantal meters aan plinten voor je hebben meegenomen.

Eerlijk zaken doen

Altijd voldoende plinten mee

We nemen dus altijd voldoende plinten mee voor de opdracht. Als we klaar zijn met zagen, ruimen we de werkplek eerst netjes op. Als het goed is blijven er wat lengtes aan materiaal over. Daarna gaan we GRATIS de bovenzijde van je plinten kitten. Zijn we daarmee klaar, dan maken we een rekensommetje: we trekken het overgebleven materiaal af van wat we aan het begin hebben neergelegd, en het verschil halen we van je factuur af.

Dat noemen wij EERLIJK zakendoen.

eerlijk duurt het langst
Eerlijk duurt het langst…

Zoek je een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neem dan een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. (Groot)zakelijke opdrachtgevers verwijzen wij graag naar projectplinten.nl.

Vergelijkbare berichten