Giro 555 Stuntenmetplinten.nl

Op maandag 6 februari vond in Turkije en Syrië een verschrikkelijke ramp plaats met catastrofale gevolgen voor de bewoners. Op woensdag 15 februari 2023 wordt in Nederland een grote landelijke inzamelingsactie gehouden op radio en televisie, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de mensen in de getroffen gebieden.

Het is mooi om te zien dat er ontzettend veel particuliere initiatieven zijn om hulp te bieden. Dit maakt weer goed duidelijk hoe Nederland in moeilijke tijden verbroedert. We zagen dit ook bij de oorlog in Oekraïne, en opnieuw slaan mensen nu overal in Nederland de handen ineen. Ook Stuntenmetplinten draagt graag zijn steentje bij aan onze maatschappij en wil mensen helpen waar dit kan.

Wat doet Stuntenmetplinten?

Op de landelijke actiedag doneert Stuntenmetplinten een deel van de offerteopbrengst aan Giro555. Als jij op die dag een offerte bij ons aanvraagt en accepteert, maken wij 10% van de offertewaarde over naar Giro555. Mocht je nieuwe plinten overwegen: welke betere reden heb je nodig om op die dag je offerte aan te vragen en te accepteren? Zo draag je meteen een steentje bij aan de hulp aan de getroffen gebieden.

Zelf iets doen of doneren aan Giro555?

Als je niet wilt wachten of liever zelf doneert, kan dat natuurlijk ook. Ga dan rechtstreeks naar de homepagina van Giro555. Alles is welkom, het hoeft niet per se een van de keuzebedragen te zijn (35, 70 of 120 euro). Het bedrag dat je wilt doneren, is op de website van Giro555 eenvoudig aan te passen.

We kunnen hier een enorme hoeveelheid tekst neerzetten zodat onze concurrent die kan kopiëren, maar dat gaan we niet doen. Belangrijker is dat Nederland daar waar het kan, zo snel en ruimhartig mogelijk doneert om de mensen in de getroffen gebieden te ondersteunen.

Vraag nu snel een offerte aan en help

Vraag snel een eerlijke offerte aan en HELP daarmee ook de slachtoffers van de aardbeving! Wij hebben gekozen voor het vertrouwde Giro555, maar het maakt natuurlijk niet uit hoe je helpt. Bij een donatie aan Giro555 zorgt deze organisatie dat jouw geld op de juist plek terechtkomt.

Ook profvoetballers dragen hun steentje bij

aanvoerdersband pray for Turkey & Syria

Ben je groot voetbalfan, dan kun je bieden op shirts en aanvoerdersbanden van spelers uit de Nederlandse eredivisie. De actie is opgezet door voormalig profvoetballers Tarik Divarci en Wesley Sneijder. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar Giro555. “Eind deze week gaat de veiling open”, vertelt Wesley in een televisieprogramma. “Iedereen wilde meteen meedoen. Zo stelde AZ-aanvoerder Jordy Clasie direct zijn shirt beschikbaar voor de veiling.” Houd in de gaten wanneer de veiling precies van start gaat, en bied voor het goede doel!

Samen doen we wat we kunnen

Natuurlijk zou ik willen dat ik meer kon doen. Of dat ik op grotere schaal iets kon betekenen voor al deze mensen en andere goede doelen. Door ze nu en dan een hart onder de riem te steken, hoop ik dat deze helden zich toch gehoord en gezien voelen. Ook initiatieven van anderen juich ik toe. Het is mooi om te zien dat er meer mensen zijn die dit zo voelen. Samen doen we wat we kunnen!

Vergelijkbare berichten