Advies aan huis/inmeetservice,  sampleservice

Stuntenmetplinten met het Grootste assortiment van Nederland, is niet voor niets sinds 2006 marktleider op ons vakgebied.

Bent je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van uw vloer en wanden? Overweeg dan Luxe kunststof plinten.

Orac decor

Alle luxe kunststof plinten van Orac Decor welke stuntenmetplinten.nl levert worden gelakt gemonteerd en direct volledig afgewerkt. Onze Duropolymer® plinten worden gespoten in 2c (2 componenten lak). En zijn bij uitstek geschikt voor natte ruimtes. Ook voor flexibele Orac Decor plinten of de standaard Orac Decor RAL 9003 bent u hier al sinds 2006 aan het juiste adres.

  • Duropolymer® houdt van water maar wordt nooit nat, is waterbestendig en dimensioneel stabiel.
  • Duropolymer blinkt uit met haarscherpe lijnen en fijne weergave van alle details.
  • Duropolymer® houdt van hard werk en is bijzonder schok-, impact- en krasbestendig.
  • Duropolymer® blijft graag hangen, is een lichtgewicht plint
  • Duropolymer® is duurzaam, wordt geproduceerd met 40% hernieuwbare energie, is 100% recyclebaar en bevat geen toxische stoffen

Duurzame oplossing

Bent je op zoek naar een professionele en duurzame oplossing voor het afwerken van je vloer en wanden? Overweeg dan Luxe kunststof plinten. Deze plinten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bij Stuntenmetplinten.nl kunt u terecht voor het laten monteren van hoogwaardige luxe kunststof plinten.

Wat zijn luxe kunststof plinten?

Luxe kunststof plinten zijn afwerkingsprofielen die worden gebruikt om de overgang tussen de vloer en wanden af te werken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en worden in iedere gewenste kleur gespoten gemonteerd. Luxe kunststof plinten hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen, ze zijn bijvoorbeeld:

  • Duurzaam: Luxe kunststof plinten zijn een zeer sterk en slijtvast materiaal dat niet snel beschadigd raakt. Hierdoor gaan Luxe kunststof plinten jarenlang mee.
  • Hygiënisch: Luxe kunststof plinten zijn gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen vocht en schimmel.
  • Esthetisch: Luxe kunststof plinten hebben een strak en modern uiterlijk dat goed past bij veel verschillende interieurstijlen. Kijk ook eens bij onze Aluminium plinten
  • Mogelijkheid tot kabels achter de plint te verwerken.

Zijn Luxe kunststof plinten duurzaam?

Ja, Luxe kunststof plinten zijn zeer duurzaam. Luxe kunststof plinten is een van de meest duurzame materialen die worden gebruikt voor afwerkingsprofielen. Het is bestand tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden. Hierdoor gaan Luxe kunststof plinten jarenlang mee zonder dat ze hun kwaliteit verliezen, ideaal toch?

Luxe kunststof plinten laten plaatsen door Stuntenmetplinten.nl

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van Luxe kunststof plinten, dan bent u bij Stuntenmetplinten.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige afwerkingsprofielen, waaronder Luxe kunststof plinten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om je plinten op de juiste manier te monteren. Wij zorgen ervoor dat je plinten perfect passen en mooi aansluiten op je vloer en wanden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van aluminium plinten.

Geen verrassingen achteraf dankzij All-inclusive tarief

Wij hanteren sinds 2006 al een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die je voor een strekkende meter plint betaalt, inclusief montage, kit, afwerking en btw is. Plinten plaatsen is een specialisme, daar kies je natuurlijk vakmensen voor. Wij doen dit al sinds 2006 en hebben hierdoor een schat aan ervaring opgebouwd. Wij monteren standaard al onze plinten in de gewenste kleur. Onze offertes geven wél aan wat u precies kunt verwachten, wij hebben hier al een mooie blog over geschreven, bij stuntenmetplinten geldt dus, geen verrassingen achteraf!.