Assortiment architraven

Architraven zijn bedoeld voor een stijlvolle afwerking rondom deurkozijnen en raamkozijnen en zijn aan beide koppen afgewerkt. Architraven worden ook wel deurlijst genoemd. Alle producten van stuntenmetplinten zijn van hoge kwaliteit vochtwerend MDF (v313) en worden net als de plinten 1x gegrond en 1x wit voorgelakt geleverd (standaard ral 9010) Met een architraaf kunt u eventuele naden tussen een vlak gestucte wand en kozijn verbergen en een mooie overgang realiseren. Met MDF architraven kunt u deuren en kozijnen mooi af laten werken en zorgen voor een fraai en sfeervolle uitstraling van uw interieur zeker i.c.m. plinten en plintneuten Uiteraard geldt ook voor onze architraven en plintneuten, dat deze in iedere gewenste kleur worden gemonteerd nadat deze in 2 componenten zijn gespoten.

Bij architraven dient u tijdens het bestellen rekening te houden met het aantal deurzijdes. Zo heeft (bijna) iedere deur (kozijn) een voor én achterkant. Voor een volledige betimmering met architraven zijn er 5 architraven nodig en 4 plintneuten. Architraven dienen als aansluiting tussen plint en plintneut. De architraaf hoort smaller te zijn dan de neut en de plint

Combineer architraven met onze plinten en plintneuten .

Plinten, architraven en plintneuten geven een nog luxere uitstraling!

Plinten, architraven en plintneuten in kleuren die passen bij het interieur geven een extra accent aan elke ruimte en vergroten het ruimtelijk gevoel. Stuntenmetplinten.nl biedt een ruime keuze aan luxe plinten, architraven en plintneuten, en monteren deze in de gewenste kleur.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

Volg ons op de socials