Speciaal voor zwevende vloeren

Plinten met uitsparing zijn speciaal ontwikkeld voor bv appartementen en zwevende vloeren waarbij contactgeluid ongewenst is. Vaak is dit ook een voorwaarde van de VVE’s bij het plaatsen van plinten. Door voor deze plinten met uitsparing te kiezen vermijd je dat er contactgeluid ontstaat doordat de plint in feite boven de vloer zweeft en er geen geluidlekkage via de muur optreed. De contactreducerende strip maakt het dat de onderzijde van de plint direct ook stofdicht is en geen kier zichtbaar is.

Contactreducerende strip in 4 kleuren.

Deze strip past op alle sfeerplinten met een uitsparing aan de onderzijde van de plint en is ontwikkeld om contactgeluid te minimaliseren/tegen te gaan. Zeker in combinatie met een zwevende vloer mag deze strip niet ontbreken, omdat de kans anders zeer groot is dat u via de muur een “geluidslek” krijgt. De meeste VVE’S stellen dit als voorwaarde voor het plaatsen van plinten. De strip monteren wij ter plaatse in de gewenste plint.

Uitgebreid assortiment

We hebben ons assortiment van sfeerplinten met uitsparing behoorlijk uitgebreid in een aantal standaardkleuren. Uiteraard geldt dat ook de sfeerplinten met uitsparing in iedere gewenste kleur gespoten kan worden. We hebben hieronder een overzicht gemaakt welke plinten met uitsparing er leverbaar zijn.

De strippen zijn in 4 kleuren beschikbaar en geschikt voor de onderstaande sfeerplinten:

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

Blogs

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, laatste nieuwtjes, en belangrijke informatie, lees dan regelmatig onze blogs.