Nieuw: Nu ook je plinten aan de vloerkant laten afkitten!

plinten afkitten

Wil je graag de vloerzijde van je plinten laten afkitten? Met trots kunnen we je melden dat we nu ook het kitten van de onderzijde van je plinten professioneel voor je kunnen verzorgen.

We hebben lang gezocht naar een professional die deze taak op zich kan nemen én daarbij kan voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Inmiddels is deze professionele kitter gevonden en hebben we de dienst toegevoegd aan ons toch al grote diensten- en productenpakket.

plinten afkitten kwaliteitsgarantie

De bovenzijde van de plinten kitten WIJ gratis

De bovenzijde van je plinten kitten we standaard GRATIS (all=inclusive) tijdens de montage. Voor de vloerzijde hebben we eindelijk de juiste kitter gevonden. Zoals je van ons gewend bent, doen wij geen concessies aan de kwaliteit en gaan wij alleen voor het hoogst haalbare resultaat. Of het nu gaat om het kitten van de onderzijde (vloerzijde) van de plinten voor of na het plaatsen van je nieuwe (giet)vloer; wij verzorgen het voor je. We verzinnen geen onzin verhalen, dat de kit lijm nog moet drogen, of dat de plinten nog uitzetten. We doen gewoon wat we afspreken.

Plinten afkitten? Kies uit siliconenkit en hybride kit

Voor het afkitten van de plinten bieden we je de keuze uit een siliconenkit of een hybride kit. Beide typen kit delen dezelfde gunstige eigenschappen, alleen is hybride kit ook nog eens overschilderbaar. Welke type kit je kiest, is aan jou. Je kunt bovendien kiezen uit een scala van RAL-kleuren, passend bij de kleur van je vloer en/of de plint. Uiteraard behoren ook standaard wit en transparante kit tot de mogelijkheden.

Kenmerken siliconenkit en hybride kit

Eigenschappen siliconenkit:

 • Niet overschilderbaar
 • Beschikbaar in talloze RAL-kleuren
 • Kleurvast en uv-stabiel
 • Blijvend elastisch na uitharding
 • Schimmelwerend
 • Zeer goede hechting op vele materialen
 • Neutraal en corrosievrij
 • Ook geschikt voor natte ruimtes

Eigenschappen hybride kit:

 • Wel overschilderbaar
 • Beschikbaar in talloze RAL-kleuren
 • Kleurvast en uv-stabiel
 • Blijvend elastisch na uitharding
 • universele hechting
 • Hecht ook op vochtige ondergrond
 • Neutraal en corrosievrij
 • Ook geschikt voor natte ruimtes

Vloer kitten? Geef het tijdig aan!

Omdat wij werken met een zelfstandig kitter, lukt het helaas niet altijd om de vloer te kitten op dezelfde dag als de montage van de plinten. Of dit lukt hangt mede af van de beschikbaarheid van ons kitbedrijf. Uiteraard proberen we onze planningen goed af te stemmen, maar voor de beste vakmensen geldt nu eenmaal dat de agenda’s stevig gevuld zijn. Wacht daarom niet te lang met het maken van je keuze voor het kitten van de vloer en laat het ons tijdig weten.

Waarom uw vloer kitten?

Vaak wordt de aanhechting tussen de vloer en de kozijnen niet standaard gekit door de vloerenleverancier. Dit vinden wij een gemiste kans. Daarom kun je vanaf nu ook daarvoor terecht bij Stuntenmetplinten. Wel zo handig, toch? Alles ziet er dan direct netjes uit en is meteen vochtdicht afgewerkt.

Kies voor professionals

Voor een langdurig mooi resultaat doe je er verstandig aan om te kiezen voor échte professionals. Zowel professioneel plinten monteren als mooi en strak plintenkitten is immers een vak! Dat laat je natuurlijk doen door échte professionals. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben wij deze twee disciplines nu voor je ondergebracht in één bedrijf.

Plinten monteren is echt zo’n klus die mensen lang laten liggen. Dit geldt vaak ook voor het afdichten van je vloer/plint. Je richt je woning in en zet de meubels op hun plaats en ach, die plinten komen nog wel. Je ziet er toch immers niets van? Wij nemen je deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is je woning en/of bedrijfsruimte voorzien van strakke nieuwe plinten netjes afgewerkt en zowel de boven als onderzijde* van de plint voorzien van een strakke kitrand. Zelf hoef je daarna alleen nog maar van het resultaat te genieten! (*optioneel)

Geen verrassingen dankzij all-inclusive tarief

Wij hanteren WEL een all-inclusive tarief. Oftewel: de prijs die je betaalt per strekkende meter MDF-plint, is inclusief montage, kitten (van de muurzijde/bovenzijde) en btw. Op onze offertes staat precies vermeld wat je van ons kan verwachten en waar je voor betaald.

Plinten afkitten

Plint kleuren en andere opties

Al onze plinten zijn standaard gegrond en gelakt in RAL 9010. Iedere andere kleur is mogelijk tegen een meerprijs en wordt in onze professionele meubelspuiterij gespoten in 2k (componenten). Sinds kort hebben we ook de kleuren RAL 9016, RAL 9001 en RAL 9005 standaard in ons assortiment voor de moderne MDF-plint in de hoogtematen 70, 90 en 120 mm en de diktematen 12 en 15 mm. Al onze plinten zijn gemaakt van MDF in V313-kwaliteit. Deze kwaliteit is extra vochtwerend. Diverse van onze plinten zijn bovendien verkrijgbaar in een flexibele uitvoering.

Combineer voor een stijlvolle afwerking onze plinten met plintneuten en/of architraven.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.