Wat moet ik zelf doen

Wanneer de afspraak is ingepland, ontvangt u van stuntenmetplinten een agendaverzoek. U hoeft daar verder niets mee te doen, anders dan de datum te noteren.

Ca. 1 week voor de montagedatum neemt u zelf even contact met ons op, om het een en ander te verifiëren. Kijk hierbij goed of de gekozen plint, kleur e.d. de juiste is evenals het adres. Het komt regelmatig voor dat de klanten het oude adres opgeven bij het montage-adres. Het geniet onze voorkeur dit middels een e-mail of whatsapp te doen.

We stellen het bovendien erg op prijs als u telefonisch vanaf ca. 8 uur bereikbaar bent op de montagedatum. We kunnen u dan op de hoogte houden van een nauwkeuriger tijdstip van arriveren.

afspraak is ingepland

De wanden waar de plinten dienen te komen, dienen vrij toegankelijk te zijn voor de montage van de plinten. Ideaal is het wanneer de meubels e.d. zo veel mogelijk in het midden van de kamer staan, in ieder geval minimaal 80 cm vanaf de muur.

Zodra we op de locatie zijn gearriveerd, lopen we gezamenlijk even een inspectieronde, om eventuele bijzonderheden te overleggen.

Daaropvolgend zullen wij onze werkzaamheden starten. Wanneer we in de saaie donkere wintermaanden zitten, is het van belang dat er voldoende licht in de woning aanwezig is en moeten we de ruimte hebben om de plinten binnen te kunnen zagen. Ook wanneer het droog is, is binnen zagen wel zo handig. In veel nieuwbouwwijken zijn de paden naar de woning toe nog niet voorzien dan bestrating, waardoor er door zand wordt gelopen, hetgeen voor extra vervuiling kan zorgen.

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. Voor (groot) zakelijke opdrachtgevers, verwijzen wij u graag naar projectplinten.nl

Vergelijkbare berichten