stuntenmetplinten banner

Afwerken doen wij WEL direct. Er zijn nogal wat ‘concurrenten’ die meeliften op onze zorgvuldig opgebouwde naam en faam.

Wij blijven bij onze formule ALL-INCLUSIVE plinten.

Stuntenmetplinten.nl is de No Nonsense plinten- en profielenleverancier inclusief montage en afwerking. U bestelt bij ons de plinten en wij nemen u alle zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat u, zodra wij klaar zijn, alleen nog de meubels op hun plek hoeft te zetten. Alles is strak afgewerkt met messcherpe verstekken, en altijd met de beste apparatuur en middelen. Want afwerken doen wij WEL direct.

Wij willen in deze korte blog een paar onzinnigheden uit de wereld helpen.

Jazeker kan dat, en dat doen wij dan ook kosteloos. Kitten is een arbeidsintensieve klus, vandaar dat er nogal wat bedrijven zijn die dat liever niet doen, en daar allerlei excuses voor zoeken. De fabel dat acrylaatkit stof aantrekt is een veelgehoord excuus en pertinente onzin. Acrylaatkit is prima schoon te maken met gewoon een beetje warm water.

Ook zou acrylaatkit snel vergelen. Die kans bestaat inderdaad wanneer men ervoor kiest om een privatelabel-kit (onder eigen naam) te gebruiken en daar een mooie term aan te hangen zoals premium. Maar Stuntenmetplinten gebruikt uitsluitend AAA-kwaliteit (SOUDAL). Dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

All-inclusive is bij ons ook echt All-inclusive. Wij berekenen geen extra kosten voor het afwerken (kitten) van de plinten aan de muurzijde.

Dat hoeft helemaal niet, we komen van concurrenten regelmatig het excuus tegen om 14 dagen te wachten met kitten i.v.m. krom trekken van de plint. Wanneer de juiste professionele lijm wordt gebruikt, is dat dus niet aan de orde.

Wij doen niet mee aan de laagsteprijsgarantie. Wij bieden altijd de BESTE prijs. Een laagsteprijsgarantie is een sigaar uit eigen doos als je ook nog voor de afwerking minimaal € 2.95 p/m moet betalen.

Wij monteren al sinds 2006 onze plinten en kitten deze ook direct kosteloos af. En dan niet met een privatelabel-kit. Maar kit en polymeerlijm van een AAA-merk.

Voor al onze kitten gebruiken wij uitsluitend Soudal-kit.

Onze polymeerlijmen zijn van Kelfort, ondanks dat wij wekelijks worden benaderd door leveranciers om over te stappen, houden wij vast aan onze hoge kwaliteit norm. Ondanks dat het aan de inkoopkant interessanter is om een private label te gebruiken.

  • Verkrijgbaar in de meest courante RAL kleuren die tevens gebruikt worden bij ramen
  • Zeer goed verwerkbaar
  • Kleurvast en UV-stabiel
  • Blijvend elastisch na uitharding
  • Zeer goede hechting op veel materialen
  • Lage modulus
  • Neutraal, corrosievrij
kleurenkaart soundal silirub collor

Bosch Professional
Kelfort logo
Soudal logo

Wij bieden in onze webshop een groot assortiment aan kit, met een groot aantal verschillende kleuren. Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur? Neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. Voor (groot) zakelijke opdrachtgevers, verwijzen wij u graag naar projectplinten.nl

Vergelijkbare berichten