Architraaf barok

Architraven en plintneuten plaatsen. Deze zijn bedoeld voor een stijlvolle afwerking rondom deurkozijnen en raamkozijnen en zijn aan beide koppen afgewerkt. Architraven worden ook wel deurlijsten genoemd. Alle producten van stuntenmetplinten zijn van hoge kwaliteit vochtwerend MDF (v313) en worden net als de plinten gegrond en 1x gelakt geleverd (standaard ral 9010). Door architraven en plintenneuten te laten plaatsen kunt u eventuele naden tussen een vlak gestucte wand en kozijn verbergen en een mooie overgang realiseren. 

Op deze manier kunt u deuren en kozijnen mooi af laten werken en zorgen voor een fraai en sfeervolle uitstraling van uw interieur, zeker i.c.m. onze plinten. Uiteraard geldt ook voor onze architraven en plintneuten, dat deze in iedere gewenste kleur kunnen worden gemonteerd nadat deze in 2 componenten zijn gespoten.

Plintneut en architraven plaatsen

Bij architraven dient u tijdens het bestellen rekening te houden met het aantal deurzijdes. Zo heeft (bijna) iedere deur(kozijn) een voor- én achterkant. Voor een volledige betimmering met architraven zijn er 5 architraven nodig en 4 plintneuten. Architraven dienen als aansluiting tussen plint en plintneut. De hoort smaller te zijn dan de neut en de plint.

Combineer architraven met onze plinten en plintneuten.

Plinten, architraven en plintneuten in kleuren die passen bij het interieur geven een extra accent aan elke ruimte en vergroten het ruimtelijk gevoel. Stuntenmetplinten.nl biedt een ruime keuze aan luxe plinten, architraven en plintneuten, en monteren deze in de gewenste kleur.

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

Vergelijkbare berichten