Cashback actie stuntenmetplinten.nl

We hebben voor u de plinten mogen monteren. En we gaan ervan uit dat we dit naar tevredenheid hebben gedaan.

google review

We sturen u na het voltooien van de opdracht een reviewverzoek, en hopen dat u hieraan gehoor zou willen geven. Reviews zijn voor ons erg belangrijk, en dan met name de Google reviews.

Waarom dan speciaal Google reviews? Op onze business-site kunt u een review achterlaten over onze manier van werken en of alles naar tevredenheid is verlopen. Bij Google reviews is het onmogelijk deze op enigerlei te manipuleren. En dat vinden wij wel zo eerlijk.

Wij betalen niet voor een review, ook niet voor positieve reviews. Wij willen gewoon graag horen hoe u over uw ervaringen met stuntenmetplinten denkt. Hiermee kunnen toekomstige klanten hun keuze bepalen om ook met stuntenmetplinten in zee te gaan. We gaan ervan uit dat u zelf ook een kijkje heeft genomen bij onze reviews, voordat u uw keuze heeft gemaakt.

Cashback actie stuntenmetplinten.nl

Wanneer u een nieuwe klant bij ons aanbrengt krijgt u hiervoor een Cashback van € 50,- nadat we daar ook daadwerkelijk de plinten hebben geplaatst. Gewoon zonder kleine lettertjes € 50.- euro op uw rekening.

Dat geldt ook wanneer u van een nieuwbouwproject de initiatiefnemer bent om ons bij de bewoners te introduceren, en deze daadwerkelijk klant zijn geworden. En dat kan aardig oplopen. Voor iedere aangebrachte klant gewoon € 50,-. Op deze manier worden u plinten steeds goedkoper. Dit staat los van een eventuele collectieve straatprijs korting

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. Voor (groot) zakelijke opdrachtgevers, verwijzen wij u graag naar projectplinten.nl

Vergelijkbare berichten