Zwarte plinten MDF plinten

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur, zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste plinten van stuntenmetplinten geef je het interieur de final touch, daar weten WIJ alles van.

Renaissance plint

Stuntenmetplinten biedt een uitgebreid assortiment aan MDF-plinten in verschillende uitvoeringen, hoogtes, diktes en diverse plinten zijn voorzien van een contactgeluidreducerende strip. Daarnaast zijn onze plinten leverbaar in diverse RAL-kleuren, waardoor er voor ieder interieur een bijpassende plint is. Staat uw kleur er niet bij? Geen nood, in onze eigen meubelspuiterij kunnen wij iedere kleur leveren.

Zo is de moderne plint standaard verkrijgbaar in:

  • RAL 9001
  • RAL 9016
  • RAL 9005
  • RAL 9010
  • RAL 7016

Van alle beschikbare kleuren is de zwarte moderne plint op dit moment het meest in trek. . Het beantwoordt de grote behoefte om zwarte accenten in huis aan te brengen. Uiteraard kunt u iedere gewenste kleur plinten laten plaatsen

Wilt u MDF plinten laten plaatsen inclusief volledige afwerking? Onze MDF-plinten zijn beschikbaar in 10 varianten, van modern tot barok. En dan ook nog in diverse hoogtes. In totaal bestaat de onze collectie MDF-plinten uit ruim 50 soorten; we hebben voor iedereen de juiste plint beschikbaar!

Er zijn ook speciale plinten. Met de flexibele plint kan ieder type muur afgewerkt worden, zelfs de ronde muren! De renovatieplint wordt over bestaande plinten geplaatst, dus minder sloopwerk, wel zo snel! Ook hebben veel van onze plinten een uitsparing aan de onderzijde voor een contactgeluidreducerende strip, ideaal in appartementen of op de bovenverdieping!

Meer weten over MDF plinten? Bekijk de gehele MDF collectie!

Heeft u toch liever een andere plint neem dan een kijkje op:

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. Voor (groot) zakelijke opdrachtgevers, verwijzen wij u graag naar projectplinten.nl

Vergelijkbare berichten