Hoe het begon

Hoe stuntenmetplinten is ontstaan de grondlegger van de all-inclusive plinten formule.

Plinten monteren is een klus die vaak blijft liggen. Een veel gehoorde kreet is dan ook: ‘Ooh, dat doen we wel als we er eenmaal wonen’. De praktijk leert echter dat ‘eenmaal’ synoniem staat voor nooit meer. Wij zijn hier op ingesprongen, en zijn als grondlegger van deze all-inclusive plinten formule in 2006 begonnen met de levering van o.a. plinten en sierlijsten, inclusief montage.

Het bedrijf stuntenmetplinten is door Eric Salomons opgericht in 2006. Na met name actief te zijn geweest in de afwerking van zeer luxe appartementen, ben ik mij gaan specialiseren in de afwerking van vloeren. In het bijzonder de plinten en architraven.

Doordat mijn agenda dermate snel vol zat ben ik mij volledig gaan richten op plinten en architraven, en is dat uiteindelijk stuntenmetplinten.nl geworden. Waar ik het eerst nog alleen af kon, werd het team al snel groter, en nog steeds groeien wij door.

Wij onderscheiden ons niet alleen in de kwaliteit en het assortiment van de plinten en het plaatsen daarvan inclusief afwerking (bovenkant plint kitten), maar veelvuldig worden wij gecomplimenteerd: dat we snel en adequaat reageren, afspraken altijd nakomen, en altijd bereikbaar zijn, ook wanneer wij druk bezig zijn.

Waar we eerst “alleen maar” MDF-plinten leverden en monteerden, zijn we ook ingesprongen op andere type plinten. Waaronder Döllken plinten, hardhoutenplinten, en Orac Decor plinten kunststof plinten).

Wij hebben sinds 2006 dus al flink wat kilometers plint geplaatst. Dat wij dit al zolang doen is ook de “concurrent” niet ontgaan, en probeert mee te liften op onze met zorgvuldigheid opgebouwde naam en faam, van advertentie-afbeeldingen tot complete teksten van onze site, alles wordt zo’n beetje gekopieerd, maar, Wij worden vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Wacht dus niet nog langer en laat uw plinten monteren en afwerken, door één van onze vakkundige monteurs!

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. Voor (groot) zakelijke opdrachtgevers, verwijzen wij u graag naar projectplinten.nl

Vergelijkbare berichten