offerte aanvragen

Goed dat u voornemens bent een offerte aan te vragen (of al heeft gedaan) bij Stuntenmetplinten.nl.

Ondanks dat het lijkt alsof de offerte automatisch wordt gemaakt, zijn het toch echt mensenhanden die de offerte aanvragen op maat voor u opstellen.

We hebben de offerte ontvangen, en deze heeft een geldigheidsduur van 8 dagen voor een offerte, maar waarom is dat precies 8 dagen?

Dat komt doordat de grondstofprijzen (bouwmaterialen) enorm fluctueren en wij altijd de beste prijs willen garanderen. Het afgelopen jaar zijn door onze leveranciers al meerdere keren diverse prijswijzigingen doorgevoerd. Stuntenmetplinten.nl heeft dat lange tijd niet gedaan, maar er komt een moment dat ook wij hieraan gehoor moeten gaan geven.

bron: AD

Wanneer wij u een offerte hebben doen toekomen en u deze heeft geaccepteerd binnen de geldigheidsduur van de offerte, is dat de prijs die we zijn overeengekomen, ongeacht wanneer we de opdracht zullen uitvoeren. U heeft er zelf dus ook baat bij de offerte z.s.m. te accepteren om de beste prijs veilig te stellen. Helaas komt het maar weinig voor dat de prijzen door onze leveranciers naar beneden worden bijgesteld. dus wacht niet te lang met offerte aanvragen

Uiteraard is het te allen tijde mogelijk de gekozen plint e.d. te wijzigen tot ten minste 1 week voor de montagedatum. Voor kunststof, hardhouten, of döllken plinten gelden andere termijnen, omdat deze nog worden afgelakt (gespoten) in onze meubelspuiterij. Houdt u hier een periode aan van maximaal 3 weken. Wanneer de plinten eenmaal zijn gespoten kunnen we hieraan niets meer veranderen.

Wat niet veranderd is, is dat wij altijd de beste prijs, i.c.m. de beste kwaliteit/service blijven garanderen.

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. Voor (groot) zakelijke opdrachtgevers, verwijzen wij u graag naar projectplinten.nl

Vergelijkbare berichten