Sterrenteam stuntenmetplinten.nl

Plinten plaatsen. U heeft bij ons plinten besteld, inclusief plinten plaatsen en afwerking. Maar wat haalt u dan met stuntenmetplinten in huis? Juist, ons sterrenteam. Deze toppers zijn verantwoordelijk voor de Final Touch van je woning.

Ons STERRENTEAM in de SPOTLIGHTS

plinten plaatsen

Onze monteurs staan eigenlijk te weinig in de spotlights. Wij noemen onze monteurs met gepaste trots liever ons STERRENTEAM, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het eindresultaat bij jou thuis of bij jouw bedrijf.

De sterren die wij ontvangen bij onze reviews zijn dan ook voor het grootste deel toe te kennen aan ons sterrenteam.

Plinten van Groningen tot aan Maastricht

Praktisch al onze klanten die de moeite hebben genomen om een review te plaatsen, geven onze manier van werken maar liefst 5 sterren. En dat al sinds 2006 en daar zijn we trots op. Ikzelf in het bijzonder. Door weer en wind rijdt het sterrenteam het hele land door, van Groningen tot aan Maastricht en alles wat daar tussen ligt. In de winter ondervinden ze slechte weersomstandigheden op de weg en vaak staan de ijsbloemen op de ramen van de woningen tijdens de montage. Maar niets houdt ze tegen om bij jou plinten te leggen en een prachtig resultaat achter te laten.  

Sterrenteam stuntenmetplinten

Zomerse temperaturen

Zomerse  temperaturen plinten plaatsen.

In de zomer, met soms tropische temperaturen, trap op en af, op de knieën en weer lopen naar de zaag.

Eenmaal klaar met zagen, nog kilometers per week op de knieën zitten om te kitten. (wij doen dit namelijk wel direct).

Hoge of strakke lage plint

Het komt vaak voor dat door de vloerenleverancier een opstartprotocol gevolgd moet worden. Ondanks een buitentemperatuur van 25 graden, staat de vloerverwarming hierdoor aan, het zweet klotst dan soms letterlijk tegen de plinten aan. Ondanks dit ongemak weten de monteurs toch altijd een prachtig eindresultaat achter te laten. Of het nu gaat om hoge plinten plaatsen, of een strakke lage plint, ze doen het allemaal.

Ik heb mijn best gedaan dit geen reclameboodschap te laten lijken, maar ‘een hart onder de riem’ voor ons geweldige team. Uiteraard hoort daar ook het kantoor van STUNTENMETPLINTEN bij, dat verantwoordelijk is voor een juiste planning en vlotte communicatie met de klanten. Ook dát is voor ons een belangrijke factor: duidelijkheid en eerlijk zaken doen zijn onze keywords.

U koopt dus niet alleen maar plinten inclusief montage, maar u koopt daarnaast:

  • Ervaring
  • Vakmanschap
  • Gedrevenheid
  • Kwaliteit
  • Duidelijke communicatie
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • Beste Service
Vakmanschap
Hoge plinten plaatsen

U bepaalt dus waar wij staan in Google, en daar gaan wij erg ver in voor onze klanten. Vanaf de aanvraag tot en met het inspectierapport/garantiebewijs op het einde, proberen wij je te ontzorgen, en deze processen proberen we steeds weer te verbeteren. 

Plinten afkitten

Of het nu gaat om hoge plinten plaatsen, of netjes de vloerzijde en plinten afkitten met siliconenkit in kleur, alle medewerkers van ons sterrenteam werken met evenveel enthousiasme mee aan het afwerken van uw woning. We hebben sinds 2006 alles wel voorbij zien komen en denken graag met je mee om een oplossing te vinden, en daarmee verdienen we mooie reviews + sterren.

Plinten afkitten

Met Hartelijke groet,

Stuntenmetplinten.nl

Eric Salomons

Vergelijkbare berichten