Orac decor plinten

Naast MDF-, hardhouten en döllken plinten, levert stuntenmetplinten ook het grootste gedeelte van het Orac Decor assortiment. Dit zijn kunststof plinten die 100% waterbestendig zijn. Veel van deze plinten zijn ook in een flexibele uitvoering leverbaar, zodat ook ronde wanden probleemloos kunnen worden voorzien van plinten in dezelfde uitvoering.

Wanneer u twijfelt of u nog enkele vragen heeft voor het overgaan tot bestellen van Orac Decor® plinten, hebben wij speciaal voor u zes voordelen van Orac Decor® plinten op een rij gezet.

Hieronder ziet u een opsomming van de onderwerpen:

contour flexibel
  • Schokproef
  • Waterbestendig
  • Flexibel
  • Overschilder baar
  • Camouflage

Doordat Orac Decor® plinten gemaakt zijn van Duropolymer®, kunnen de plinten tegen een stootje. Plinten hebben heel wat te verduren in het dagelijks leven. We stoten er tegenaan met een stofzuiger of schuren er langs met een kinderwagen. Onder al deze omstandigheden blijven de plinten van Orac Decor® mooi en op hun plaats.

Waterbestendig

Orac decor waterbestendig

Duropolymer® is een materiaal dat ook gebruikt kan worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer. U kunt naar hartenlust dweilen en de Orac Decor® plinten blootstellen aan water, Duropolymer® is waterbestendig. Wilt u graag uw plinten verven gebruik dan een waterafstotende verf voor een optimaal waterafstotend resultaat.

De Orac Decor® plinten hebben aan de achterzijde lijmgroeven, zo blijft de lijm mooi op zijn plaats zitten wanneer deze worden geïnstalleerd.

Flexibel

U heeft een oudere woning en u wilt graag de oude plinten wegwerken, maar uw muren zijn krom en hebben veel hoekjes en kantjes. Met Orac Decor® Flex profielen lost u dit eenvoudig op. Voor moeilijk te verwijderen of beschadigde plinten kiest u eenvoudig voor een Orac Decor® overzetplint flex. Doordat dit materiaal flexibel is, worden eenvoudig al uw wand- en plintproblemen weggewerkt.

Overschilder baar

Alle Orac Decor® profielen zijn gespoten met een witte primerlaag en een 2k (componenten)verf. Hierdoor kunt u later alsnog eenvoudig uw plinten in uw eigen kleur overschilderen.

Camouflage

Kabels die overal te zien zijn, erachter blijven haken met een stofzuiger of kinderen en dieren die uw elektronicakabels ook erg interessant vinden. Voor u kan dit een irritatiepunt zijn, vandaar dat u ontsierende kabels eenvoudig weg kunt werken in de plinten van Orac Decor®.

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. Voor (groot) zakelijke opdrachtgevers, verwijzen wij u graag naar projectplinten.nl

Vergelijkbare berichten