Zwarte plinten MDF plinten

Dat kan: wij hebben plinten voor ieder interieur

Wil je zwarte plinten in je woonkamer? Hoge plinten, lage plinten, strakke plinten, landelijke plinten: plinten zijn er in alle soorten en maten. En wij hebben ze voor je. Voor ieder interieur is er wel een plint te vinden die aansluit bij jouw woonwensen.

De veiligste kleur voor plinten is wit, al zijn er ook bij wit verschillende schakeringen mogelijk. Maar dé interieurtrend van dit moment is nog altijd zwart. Door te kiezen voor zwarte plinten in je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of andere kamer, maak je van de onderkant van je muur als het ware een lijst die mooi afsteekt tegen de rest van je interieur.

Plinten die passen bij stalen deuren en kozijnen

Wat we tegenwoordig ook vaak tegenkomen, zijn deuren en kozijnen van staal of in staallook. Het is heel fraai als de kleur en stijl van je plinten daar mooi op is afgestemd. Wij kunnen alle plinten leveren in de gewenste kleur en afwerking, ook passend bij moderne deuren en kozijnen van staal of in staallook.

Zwarte plinten MDF plinten

Wij bieden een groot assortiment plinten aan in zwarte en witte standaardkleuren, zoals RAL 9005 (gitzwart), RAL 7016 (antraciet), RAL 9001 (crèmewit), RAL 9010 (zuiver wit) en RAL 9016 (signaalwit). Ook in interieurs worden deze kleuren standaard veel gebruikt. Kies een plint in dezelfde kleur en het resultaat is altijd erg mooi.

Dunne of dikke zwarte plinten in je woonkamer

Wil je de zwarte plinten in je woonkamer (of andere ruimte) naadloos laten overlopen in je kozijnen, dan hebben we in de zwarte kleur RAL 9005 dunne plinten voor je met een dikte van slechts 9 mm. Heb je liever een iets dikkere plint, bijvoorbeeld omdat de ruimte tussen de vloer en de muur groter is dan 9 mm, dan is een dikte van 12, 15, 18, of zelfs 22 mm (nieuw!) een mogelijkheid.

Dikkere plinten tegen het kozijn?

Ook voor dikkere plinten tegen het kozijn draaien wij onze hand niet om. Op de dag van de montage zagen we indien nodig de eindstukjes op maat. Geen prefab dus! Zoals je van een echte professional mag verwachten, maken wij de eindstukjes meteen van de plint die we bij jou plaatsen. Zo zit jij daarna niet met een kleurverschil.

Na het plaatsen van de zwarte plinten in je woonkamer (of welke kleur plinten in welke kamer dan ook) kitten wij direct de bovenkant, zodat ze altijd strak zijn afgewerkt. Wil je ook de onderkant van de plint laten kitten met siliconenkit? Dit kunnen we meteen voor je verzorgen in de gewenste kleur. Bijna alle kleuren zijn mogelijk.

Bekijk hier onze aanbiedingen en UNIEKE acties.

Vergelijkbare berichten