vastgoed haarlemmermeer

Stuntenmetplinten werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Uiteraard in heel Nederland en soms zelfs daarbuiten, maar we richten onze pijlen vooral lokaal, dus op Haarlemmermeer en omstreken. Daarom hebben wij ons onlangs aangesloten bij het platform Vastgoed Haarlemmermeer.

Dé specialist in plinten voor particulieren en bedrijven

Stuntenmetplinten is sinds 2006 actief in de levering van plinten en sierlijsten, inclusief montage en afwerking. Inmiddels hebben we stevige voet aan de grond en mogen we ons met recht dé specialist in plinten en sierlijsten noemen.

Naast dat we vaak voor particulieren werken, rekenen we ook veel bedrijven en organisaties tot onze vaste klantenkring. Zo werken we veel met en voor:

  • bouwbedrijven
  • projectontwikkelaars
  • interieurarchitecten
  • interieurbedrijven
  • parketvakhandels
  • vloerspeciaalzaken
  • gietvloerbedrijven
  • vakantieparken
  • meubelspuiterijen
stuntenmetplinten

In Haarlemmermeer werken wij al lange tijd tot volle tevredenheid samen met een lokale meubelspuiterij. Ook maken we gebruik van de diensten van een tekstschrijver die gaandeweg onze hele website en alle blogs onderhanden neemt.

Lid van stichting Vastgoed Haarlemmermeer

Bij Stuntenmetplinten zijn we groot voorstander van lokaal kopen en ondernemen. Daarom hebben we ons aangesloten bij het platform Vastgoed Haarlemmermeer. Dit is een verzameling van bedrijven en zelfstandigen die jou van dienst kunnen zijn bij de huur en/of aankoop van vastgoed. Op de website van Vastgoed Haarlemmermeer heb je alle betrouwbare lokale leveranciers op één overzichtelijke plek voor het uitkiezen.

Wat doet Vastgoed Haarlemmermeer?

Vastgoed Haarlemmermeer is een stichting in oprichting die inzichtelijk maakt wat er speelt op de vastgoedmarkt in de regio Haarlemmermeer-Schiphol.

vastgoed haarlemmermeer

Het platform laat vraag en aanbod van bedrijfsmatig vastgoed samenkomen en brengt nieuws over vastgoed in de regio. Het is een aanspreekpunt voor marktpartijen en een vraagbaak voor zowel zoekers als ontwikkelaars en aannemers. Ook biedt Vastgoed Haarlemmermeer een overzicht van alle bedrijvenparken in de gemeente Haarlemmermeer, aangevuld met informatie over de diverse parkmanagementverenigingen.

De informatie op de website is tot stand gekomen in samenwerking met lokale partijen, ondernemersverenigingen en andere platforms.

Snel zoeken naar lokale ondernemers

Stel, je betrekt een nieuw (bedrijfs)pand dat nog deels of volledig moet worden ingericht. Waar begin je dan? Het eenvoudigst en meest vertrouwd is het om al het werk lokaal uit te besteden. Stichting Vastgoed Haarlemmermeer brengt op haar platform lokale ondernemers bijeen, zodat je gemakkelijk binnen de regio kunt zoeken. Dit levert je niet alleen tijdswinst op, maar ook een besparing op de transportkosten.

Bus Stuntenmetplinten

Stuntenmetplinten is er trots op om een van de lokale ondernemers op Vastgoed Haarlemmermeer te zijn!

Dé specialist in plinten en sierlijsten

Wat kan Stuntenmetplinten voor jou betekenen? Wij leveren en monteren een breed scala aan plinten in iedere gewenste kleur, waaronder:

Vraag nu je offerte aan

Vraag voor de beste prijs van onze plinten hier je offerte aan. Wij houden van eerlijk zakendoen en dus is onze offerte eerlijk en transparant, zonder verborgen kosten.

Bestel je kit gemakkelijk online

Zoek je een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, kijk dan eens op onze webshop Stuntenmetplinten.nl en bestel je kit snel en eenvoudig online. Voor grotere, zakelijke projecten kun je terecht op Projectplinten.nl.