REVIEWS Stuntenmetplinten.nl

Wij stellen het erg op prijs als je je ervaringen met Stuntenmetplinten.nl wilt delen met onze toekomstige klanten. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn om hieronder een review achter te laten?

We benadrukken dat onze reviews en ervaringen WÉL 100% echt zijn en niet worden ingekocht. Ook stellen we geen enkele vorm van vergoeding beschikbaar voor het plaatsen van een (positieve) review. Je vindt op deze pagina dus louter ECHTE reviews.

Hoewel we blij zijn met elke review, hebben we het allerliefst dat je je beoordeling achterlaat via Google. Reviews op dit platform kunnen namelijk door niemand worden aangepast of verwijderd, niet door Stuntenmetplinten en ook niet door derden. Je hebt er wel een Google-account voor nodig, maar dit maakt je review meteen een stuk betrouwbaarder. De Consumentenbond schreef hier al een interessant artikel over.

stuntenmetplinten beste service

Snelle contact en duidelijke offerte. De mannen kwamen snel langs en leverde perfect werk. Ook veel nuttige tips en adviezen ontvangen. Aanrader!

Kitten van plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Super snel, vaste prijs, fijn contact en aardige monteurs. Binnen een uur zijn ze klaar ! Volgende x weer 👍🏻👍🏻

50 m2 plinten recreatie bungalowStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Heel mooi werk afgeleverd, maar bovenal ook hele prettige communicatie. Van de offerte aanvraag tot bevestiging tot afhandeling en betaling, alles perfect (digitaal) geregeld!

Plinten leggenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Snel en professioneel, zeer prettig in contact

Plinten in garageStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Eric en zijn mannen zijn top!
Heldere afspraken vooraf, vakkundig, vriendelijk en snel, lossen problemen met kabels etc. moeiteloos op.
Alles conform overeen gekomen prijs, geen verrassingen.
5 sterren dik verdiend.

60 m plint, verschillende kabels wegwerkenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Volgens onze ervaring is dit bedrijf zeer professioneel en gespecialiseerd voor hun zaken. Ze geven heel handige adviezen en ze doen hun job heel keurig, op tijd en naar je wens. Zeer tevreden!!

Plint werk in ons huisStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Leuke kerels, alles netjes en snel afgewerkt. Super top bedankt!

Plinten plaatsen onder het aanrechtStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Vandaag hebben twee medewerkers van “stunten met plinten” onze plinten op de begane grond geplaatst. Er werd regelmatig tussendoor gevraagd even mee te kijken om samen af te stemmen wat het mooiste/handigste was. Erg vriendelijke medewerkers en keurig werk afgeleverd. Erg blij met het resultaat.

Begane grond plinten, keuken plinten en boven plinten kittenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Alleraardigste, nette en kundige monteur was keurig optijd.

Desbetreffende wanden langsgelopen en aangegeven dat op sommige wanden de plinten wel alvast op maat gemaakt konden worden maar nog niet konden worden geplaatst. Geen enkel probleem en een tube met kit achtergelaten zodat ik die t.z.t. zelf kan lijmen. Verder keurig gewerkt, rommel opgeruimd en achteraf betaald via een betaalverzoek. Een zeer tevreden klant dus, de overige reviews spreken dus voor zich.

Kortom, prima ervaring.

Plinten plaatsenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Zeer tevreden met de geplaatste plinten. Na het bellen konden ze de volgende dag al, wat ons zeer goed uit kwam. Vriendelijke jongen en goede uitleg. Mooie plinten. Ook over het kit bedrijf waren we zeer tevreden. Al met al een bedrijf wat ik zou aanraden!!!! 

Plaatsen plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Communicatie was top, zeer snelle reacties. Plinten zijn zeer netjes en vakkundig gelegd. Zeer tevreden over het resultaat!!

Plinten beneden verdiepingStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Peter en Jur hebben fantastisch werk geleverd! Ze hebben in een mum van tijd 3 verdiepingen voorzien van plinten. Ook het kitwerk is super strak! Bij mij mogen ze de volgende keer zeker weer komen!!

Plinten Sluiseiland-Noord VianenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Zeer net bedrijf, leuk en goed advies gehad bij thuisbezoek.

Monteur heeft netjes gewerkt, keurig opgeruimd en de plinten zitten er spat zuiver op.

 

Levering en plaatsen van plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Wij zijn uitermate tevreden over het plaatsen van de plinten. Vakkundig, netjes en met een gecontroleerde snelheid. Peter en Joep bedankt. 

Tevens is het contact met Eric in het voor-en natraject als zeer prettig ervaren en waardevol. Zijn reacties waren supersnel.

Beste Stunters, heel hartelijk dank. 

Een tevreden klant!

Plaatsen van plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Zeer tevreden! Communicatie en service zijn top. Van offerte tot oplevering is alles duidelijk. De montage is keurig verlopen. Er wordt netjes gewerkt en alles wordt schoon en opgeruimd opgeleverd. Ook de monteur is duidelijk in zijn communicatie. Kortom een prima bedrijf die ik iedereen kan aanraden.

MDF-plinten geleverd en gemonteerd.Stuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Super tevreden, alles volgens afspraak. Snelle levering en goede communicatie, aanrader!

Plinten plaatsen en afkittenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Alles volgens afspraak goed verlopen. Zeer tevreden! Professionele organisatie, daar kunnen een hoop aannemers een  voorbeeld aan nemen.

Plinten voor onze nieuwbouwwoningStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Kunststof in de gang, hardhout in de woonkamer, in plaats van versleten MDF. Prachtige upgrade in een paar uur tijd. Vakkundig geplaatst, boven en onder afgekit. Alles zoals afgesproken, supertevreden mee !

Nieuwe plinten gang en woonkamerStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Een uitstekend bedrijf! De vriendelijke en vrolijke monteurs hebben snel en vakkundig 130 meter plint gemonteerd en netjes afgekit. Ook denken ze met je mee en geven adviezen bij een complexer deel zoals de keuken of trap. De backoffice werkt ook zeer klantvriendelijk en snel. Afspraak is afspraak. Minpunten zijn er eigenlijk niet. Kortom, dit bedrijf beveel ik van harte aan!

130 meter plint leveren en monterenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Keurig op tijd.   Peter en Joep bevestigen in circa 2 uur de plinten en kitten deze daarna af. Ziet er goed uit, blij mee!  👍. Laten geen rommel achter en zijn heel correct is in voorkomen en vakmanschap. Aanrader!

68 meter plint 90 mm. RAL 9010Stuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Vanaf het begin een goede en directe manier van communicatie. De uitvoering was ook prettig en vakkundig. Mooi werk en betrouwbaar bedrijf. Dank je wel

Plaatsen 120 meter plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Afgelopen week zijn onze keukenplinten vervangen, we hebben lang tegen de beschadigde plinten aan moeten kijken, maar eindelijk is het er dan toch van gekomen. De vorige plinten waren gaan uitzetten, maar de nieuwe plinten hebben een waterdichte strip aan de onderzijde zodat er geen vocht meer in kan trekken. Super blij met het resultaat,

Keukenplint vervangenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

12 cm hoge witte MDF plinten laten plaatsen. Goed en snel werk. Gemakkelijk om afspraken te maken met dit bedrijf. Ik ben tevreden.

Plinten in mijn nieuwe woning.Stuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Vandaag de plinten laten plaatsen (eindelijk) Wat een verandering levert dit op zeg, ongelofelijk. De monteurs waren vriendelijk en goed gehumeurd , dat hebben we afgelopen maanden wel eens anders meegemaakt. AANRADER !

Stuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

We hebben door stuntenmetplinten ruim 160 mtr Ral 9005 plint laten plaatsen en we zijn meer dan tevreden over het verloop. Zowel in de aanloop naar de montage, en tijdens de montage. Erg fijn werken met deze mannen, een echte aanrader

Stuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Voor de 2e keer plinten laten plaatsen door dit bedrijf en was weer helemaal top: afspraken volledig nagekomen en snelle reacties op vragen. 👍🏻👍🏻👍🏻

48m mdf plinten 12 cm hoogStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Goede service, kwaliteit betrouwebaar en echt de kers op de taart van je vloer! Het is iets duurder dan bijvoorbeeld de bouwmartk plinten maar het oogt ook gewoon echt af met deze plinten. Echt een aanrader

Plinten gehele beneden etageStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

We zijn erg blij met het resultaat. Er wordt netjes, vlot en nauwkeurig gewerkt. Echte aanrader.

Plinten door het hele huisStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Plinten zijn in korte tijd netjes en vakkundig aangebracht inclusief netjes afgekit aan bovenzijde. De monteurs denken mee over de beste oplossing bijvoorbeeld bij de plint van de keuken zodat deze verwijderbaar blijft wat echt een meerwaarde is. Kortom, volgende keer weer Stuntenmetplinten.nl

Plinten 60m2 moderne plint 12 cmStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

We hebben een aantal jaren geleden door Eric muurplinten in onze vorige woning laten plaatsen. Toen was er al heel goed werk geleverd dus in ons nieuwe huis hebben we hem weer ingeschakeld. Twee collega’s van hem (Joep en Peter, als ik het goed heb) hebben mooi werk afgeleverd. Ze werkten netjes, waren vriendelijk en overlegden prettig. Alles zit er strak in en de communicatie met Eric verliep ook goed. We zijn blij met het resultaat en raden dit bedrijf zeker aan.

Muurplinten in tussenwoningStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Vandaag zijn de plinten bij ons geplaatst. We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Tevens vinden wij dat de monteur Joep keurig heeft gewerkt. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen

Franka en Kees van der Weijde

 

 

 

Plaatsen plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Snel en prettig contact. Opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd incl kitwerk. Mannen werken systematisch en efficient.

120m witte plint 9cm hoogStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

De medewerkers van stunten met plinten werken supersnel en supernetjes. Is er een overweging te maken, dan overleggen ze met je en worden de voors en tegens besproken. Toen ik een stukje plint toch anders wilde dan in eerste instantie afgesproken werd dat meteen geregeld. De communicatie vooraf en achteraf was ook erg prettig en snel. Na het plaatsen was mijn woonkamer meteen af en zag het er superstrak uit! Vakmanschap voor een hele goede prijs.
P.S. Vergeet ze geen koffie of iets anders aan te bieden. Dat wordt erg gewaardeerd.

Plaatsen plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Offerte-aanvraag traject is heel overzichtelijk en er wordt erg snel gereageerd.

Het eindelijke resultaat is echt heel mooi. Professionele mannen die snel en accuraat werken.

 

Plinten in gehele woningStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Nieuwe plinten onder onze keuken laten plaatsen! Het resultaat is prachtig en we zijn er erg blij mee.. top team Eric en Peter

 

KeukenplintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Wat ben ik ontzettend blij met de plinten, ook de lastige hoekjes waren voor de monteurs geen enkel probleem, er wordt ook actief meegedacht over voor ons lastige vraagstukken en achteraf besloten om toch ook de onderkant van de plinten te laten kitten, ook dat kon snel worden gerealiseerd, complimenten iedereen van stuntenmetplinte.

Stuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Super blij met de plinten en de service!

Plinten woningStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Top dit bedrijf! Vanaf de 1e dag fijn contact gehad met Eric,  reageert snel en accuraat als je nog een vraag hebt,  vandaag zijn de plinten gemaakt door Jur en Peter, echt vakwerk,  het huis ziet er prachtig uit! De mannen waren stipt op tijd,  binnen no time zaten de plinten er op en ze zijn nog super aardig ook,  ik ga in de toekomst zéker weer met Stunten met Plinten in zee!! bedankt mannen! Vriendelijke groeten Regina

Nieuwe plinten geplaatstStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Snel en kundig de plinten gezet. Daarnaast reageert Erik snel en behulpzaam!

Plinten+kittenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

De mannen van stunten met plinten hebben heel mooi werk geleverd. Alles netjes afgekit. Ben er heel erg blij mee. Waar ik ook positief door verrast werd was dat ze helemaal geen rommel hebben achtergelaten en ook nog eens het hele huis schoon hebben gestofzuigd. Hele dikke aanrader!

Nieuwbouw compleet voorzien van plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Goede communicatie en een geweldig resultaat!

Plaatsen 30m plintenStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Alles is perfect verlopen! Bedankt

Perfect!Stuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Gezien de reviews over stunten met plinten ook een afspraak met ze gemaakt.
Wij zijn oprecht super blij met geleverde werk .
Wat ze zeggen komen ze absoluut na.

Dank jullie wel “ stunten met plinten@.

Plinten beneden verdiepingStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Helemaal top. Snelle afstemming en scherpe prijs. Verder op de dag van plaatsen alles super naar wens. Harde werkers en denken ook nog mee.
Dank en ik zal jullie van harte aanbevelen.

Plinten in het hele huisStuntenmetplinten.nl 5
stuntenmetplinten beste service

Alles was zeer snel geregeld. Wij wilden de plinten eerst schilderen voordat ze geplaatst zouden worden en konden daarom de plinten zelf ophalen. De monteurs hebben ze 2 weken later gemonteerd. Dit is netjes gebeurd en na 3 maanden zitten ze er nog steeds goed aan. Gewoon goede service en een hele mooie prijs.

Plinten in nieuwbouwwoningStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Fijne begeleiding in offertetraject. Het is duidelijk wat je kunt verwachten en het werk is echt heel netjes uitgevoerd door 3 gezellige monteurs. Plinten worden keurig gezaagd, randjes gelakt en gekit.

Echt vakwerk

Zwart en witte koloniale plintStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Erg blij met het resultaat. Eerlijke prijs, duidelijke communicatie. Monteurs waren op tijd en werkten precies en correct.

Ook erg tevreden met de coulance van Stunten Met Plinten omdat we uiteindelijk minder meters plint nodig hadden dan vooraf in de aanvraag vermeld. Ondanks dat de plinten al gespoten waren, hebben we alleen het aantal gebruikte meters hoeven te betalen. Super!

>70 meter hardhouten plint in kleur gespotenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

De monteur  die langskwam, was aardig, open en hartelijk. Hij beschikte bovendien over de nodige vakkennis, had tips en adviezen over de plinten en andere zaken (wel of niet laten doorlopen van plint in de gang). Daarnaast ziet het er erg mooi uit en was hij eigenlijk vrij snel klaar. Hij heeft nog even de deurmat gemeten en hierin geadviseerd. Dus wat mij betreft een aanrader dit bedrijf.

 

W. Geelen

Leusden,

Plinten leggen in woonkamer plus gangStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Afspraken zijn helemaal nagekomen, zowel wat betreft tijd en kosten en met een prachtig resultaat! Blij mee👍🏻😀

Plaatsen 48m lengte aan plinten in appartementStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

De mannen waar precies op tijd ,werken netjes en ruimen alles netjes op ,en nemen vuil netjes mee wij zijn erg tevreden .Dank jullie  wel .

Plinten in mijn keukenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Keurige, vakbekwame mensen. Ik was bang dat mijn wand dat net gestuct was niet egaal genoeg was maar ze hebben mij overtuigt van het beoogde resultaat. De plinten staan supermooi en ik ben tevreden over afronding maar ook de snelheid. Ik zal dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Plinten plaatsenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Peter en Joep hebben vlot en netjes de plinten geplaatst. En advies gegeven hoe we het nog wat mooier kunnen maken. Alles volgens afspraak, makkelijke communicatie, heel tevreden.

plinten plaatsenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Vriendelijke lui, netjes op tijd, denken met je mee en het ziet er keurig en straks uit! Het scheelt ons zelf een hoop gepruts 😊

PlintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Deze mannen werken, snel, netjes en nauwkeurig. Bij ons kwamen ze met z’n tweeën waardoor ze heel efficiënt konden werken. Na afloop zogen ze de vloer even na. Wij hebben met een van de mannen een rondje gelopen of ze alle hoekjes gehad hadden. Op 1 plekje was de kit vergeten, hebben ze direct opgepakt en afgemaakt. Daarna nogmaals een rondje om nog een keer te checken. Stunten met plinten is echt aan te raden als je zelf niet zo handig bent met plinten!

Plinten woonkamer en slaapkamersStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Snel een offerte gekregen en goede communicatie gehad met Eric. Op de dag zelf waren de heren op tijd en binnen 2 uur was heel de bovenverdieping voorzien van mooie plinten. Erg netjes afgewerkt. Vriendelijk en professioneel! En achteraf de boel weer netjes achter gelaten. In de toekomst komt ook de benedenverdieping nog aan de beurt. Zeker een aanrader!

48m MDF Moderne plint 70x9 RAL 9010Stuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Joep is begonnen aan een flinke klus in ons huis en heeft aardig wat trappen gelopen, omdat er door het hele huis plinten aangebracht moesten worden. Hij heeft zijn werk keurig netjes uitgevoerd! We waren vrij laat nog aan het zoeken voor vakman, onze dochter attendeerde ons op dit bedrijf. Ze hebben goed met ons mee gedacht en zo konden ze ook eerder beginnen met de klus voor dat onze verhuizing begon. Fijn bedrijf en zeker een aanrader!! 

Ruim 100 plintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Al enige tijd geleden (november 2021) hebben wij onze plinten laten leggen door Stunten met Plinten. Het contact was erg prettig en de mate van meedenken en flexibiliteit bieden was geweldig! Het leggen ging verrassend snel en vakkundig. Ze werken de uitwendige hoeken niet af met een profiel wat er mooi en strak uitziet maar daardoor wel erg kwetsbaar is leert de ervaring. Als zeer tevreden klant kan ik Stunten met Plinten van harte aanbevelen!

250+ meter plinten gelegdStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

We hadden zelf de stukken muur opgemeten, al kwam het lange na niet overeen met wat gebruikt moest worden. Zo zie je maar dat je hier profs voor nodig hebt. Heren waren aardig en hadden er zin in. Beide lekker positief dus dat is altijd prettig. Plinten zijn netjes gemonteerd en mooi gekit. Zou houden ook rekening met wat ergens mooier is en of alles nog wel gaat zoals het moet gaan. Top!

Koloniale plinten woonkamer, keuken en gangStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Top uitgevoerd werk . Monteurs werken efficiënt en vakbekwaam en willen graag dat de klant tevreden is over resultaat. Door smalle kozijnen bij deuren wilde ik graag eindstukjes voor de afwerking en dat is keurig gedaan. Als laatste alles netjes afgekit. Zeer tevreden en raadt het bedrijf van harte aan. Ook de communicatie voor en achteraf heel fijn verlopen.

Moderne plintmontageStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

De mannen waren mooi op tijd, hebben snel en netjes gewerkt en ook duidelijk aangegeven wat ze deden. Het ziet er netjes uit. Ook het contact voordat ik de offerte accepteerde was prima. Bedankt allemaal

Plinten woonkamerStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Netjes werk, leuke mensen, snelle communicatie, gaan snel en hard te werk. Denken mee in wat het beste van de slechtste is in bepaalde situaties en geven advies. Prima!

Plinten plaatsenStuntenmetplinten.nl 4
Hoge plinten

Goedenavond.
bij deze wil ik aangeven zeer tevreden te zijn met de manier waarop is gewerkt.
vanaf de mail van aanmelden tot de uitvoer van het project.
alles klopt.
bedankt.

Aanbrengen plintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Bij de naam “Stunten met plinten” heb ik me wel afgevraagd waar ik mee in zee ging. Ik wilde namelijk helemaal geen stunt. Ik wilde een betrouwbare en professionele plinten leverancier. Dat is precies zoals ik ze ervaren heb. In het voor traject tijdige en adequate interactie (email; WhatsApp), bij de plaatsing goed gehumeurde zorgvuldige doorwerkers. Ze adviseren goed en fixen lastige dingen.

Plinten hele beneden verdiepingStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Snelle offerte. Duidelijke communicatie vooraf maar ook op de dag zelf door de monteurs. Ze hebben snel en netjes de plinten geplaatst. Mooi afgekit. Het zijn harde werkers. Zeer tevreden over!!

Plaatsen plintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Hele huis voorzien van mooie plinten! Afwerking is top! Communicatie gaat makkelijk en snel! Na aanvraag van de offerte zijn de plinten binnen een week geplaatst! Zeker aan te raden!

PlintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Aardige mensen, netjes gewerkt.

zeker een aanrader!

PlintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Echt zo verschrikkelijk goed en snel werk. De kwaliteit die ze leveren is elke euro waard.
Ook erg gezellige heren. We zijn erg tevreden en kunnen iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan. Voor vertrek nog een leuke attentie. Super!

Plaatsen van plinten en architravenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Enorm blij met het resultaat, twee nette heren op bezoek die zeer zorgvuldig met mijn spullen om zijn gegaan. Er wordt hard gewerkt, af en toe een grapje en weer door. Ook voor extra werk, ik had e.e.a. niet helemaal juist ingeschat werd opgelost. Betalen na plaatsen, vind ik ook prettig. Misschien niet de goedkoopste maar wel top werk afgeleverd. Bedankt!

Barok plintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Zeer betrouwbaar, professionele communicatie, duidelijke facturering.

Client is erg blij met alle plinten in zijn huis, het is nu af.

Er was op korte termijn, tussendoor veel te regelen en daarin heeft stuntenmetplinten ruim meegedacht en geholpen.

Een aanrader, niet alleen particulier maar ook zakelijk.

plaatsing plinten huurwoning clientStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Wat een fraai gezicht, de plinten maken het helemaal af. Van het opvragen van de offerte, tot en met het plaatsen van de plinten, ging alles enorm soepel. Twee keer knipperen met je ogen en er wat weer een kamer klaar. We hebben uiteraard wat offertes  opgevraagd, maar jullie staken daar met kop en schouders boven uit. Geen verborgen kosten, alles gewoon lekker duidelijk. Complimenten voor de monteurs voor jullie mooie werk.

60 mtr plint 70x15 EindhovenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Nadat onze 1e plinten leverancier zijn afspraken niet kon nakomen wegen leveringsproblemen, zijn we via Google bij stunten met plinten terecht gekomen. Vanaf het 1e contact is het vriendelijk, meedenken, afspraken nakomen, echt heel prettig in deze tijd waarin we helaas ook anders hebben ervaren! De mannen die de plinten kwamen zetten zijn vriendelijk, denken mee en het eindresultaat is echt heel mooi geworden! Dankjulliewel!

Plinten in onze gehele nieuwbouwwoningStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Van ons krijgen jullie 2×5 sterren! Goede service en wij zijn erg blij met het resultaat! Top!

Aanrader!!!

51meter plinten leggen in ons appartement!Stuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Nadat wij de offerte hadden bevestigd, hadden wij het verzoek om de plinten z.s.m. te laten plaatsen. De volgende dag ontvingen we een email met een voorgestelde datum. Anderhalve week later werden de plinten in ons huis aangebracht. Komen netjes op tijd, werken zeer professioneel en zijn erg nauwkeurig. In nog geen 3 uur zaten de plinten aan de muur. Zelfs de plinten rondom onze cinewall waar eigenlijk geen goede bevestiging mogelijk was, is goed opgelost. Na het aanbrengen een rondje gemaakt in huis en alles was keurig aangebracht, afgekit en schoongemaakt. Zelfs 2 extra plinten plaatsen was geen probleem. Ook al zitten ze niet in de buurt van onze woonplaats (omgeving R’dam), raad ik iedereen aan de heren van Stuntenmetplinten.nl te benaderen. Ze rijden het hele land door! Bedankt heren, we zijn er erg blij mee en hebben nu een mooi afgewerkt huis.

Aanbrengen moderne plintStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Vandaag heeft Stuntenmetplinten.nl bij ons in het gehele huis plinten aangebracht. Het eindresultaat mag er zijn, maar ook de communicatie voorafgaand was erg prettig. In eerste instantie door een snelle response op de offerte-aanvraag en daarna over de planning. Gelet op het voornoemde zou ik Stuntenmetplinten.nl aanraden op het moment dat iemand mij zou vragen of ik een bedrijf ken dat plinten kan aanbrengen.

Plinten aanbrengenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Monteurs hebben prima werk afgeleverd. Ze zijn 3 uur bezig geweest. Alles ook netjes afgekit.

Plinten laten plaatsenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Geweldig vakwerk , snel maar zorgvuldig. Wij zijn uitermate tevreden met het eindresultaat.

De kers op de taart, dit maakt onze woning echt af.
Wij raden het iedereen aan!!!

37 meter plinten 70x15 mmStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Vandaag zijn er bij mij plinten geplaatst, de heren waren optijd aanwezig en hebben alles heel erg netjes geplaatst en afgewerkt. Ik ben er heel blij mee. Zeker aan te raden.

Plinten geplaatst in de woonkamerStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Vandaag zijn onze plinten gelegd en wij zijn er erg blij mee. Er is ruimte voor overleg en advies. De volgende keer maken wij zeker weer gebruik van stuntenmetplinten.nl.

plinten leggenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Deze mannen staan voor vakmanschap en werken ook nog eens erg snel.

Prachtige zwarte, moderne plinten in 84 m2, (3 kamer appartement) aangebracht.

Zeer tevreden en kan ik iedereen aanraden!

zwarte, moderne plinten in 3-kamer appartementStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Onze nieuwbouwwoning voorzien van gelakte plinten en zijn super tevreden over het contact, de montage en de service. Een echte aanrader, complete huis 3 verdiepingen in 1 dag gedaan💪

Gelakte plinten monteren gehele woningStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Echt een aanrader! Wat een prachtig resultaat, de plinten maken de woning echt af. Eric is daarnaast goed bereikbaar voor vragen, flexibel, ze werken hard en er wordt goed meegedacht. Ook de droogloopmatten zien er top uit! Ons advies: Nog geen plinten in je woning? Contact Eric!

Moderne plint woningStuntenmetplinten.nl 5
Google mijn bedrijf stuntenmetplinten.nl

Vakwerk, snel en mooi gelegd. Bedrijf komt afspraken na en communiceert goed. Aanrader dus!

Plinten in nieuwbouwhuisStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Echt zo verschrikkelijk goed en snel werk. De kwaliteit die ze leveren is elke euro waard.
Ook erg gezellige heren. We zijn erg tevreden en kunnen iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan. Voor vertrek nog een leuke attentie. Super!

Plaatsen van plinten en architravenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Goed en vriendelijk personeel en conform opdracht geleverd. Schoon achtergelaten, klasse

Plinten in woonkamer en keukenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Wat een verademing om met stuntenmetplinten in zee te zijn gegaan. Vanaf de aanvraag tot en met het zetten van de plinten, verliep alles erg vlot en duidelijk, de mannen denken erg goed mee, dat hebben we wel eens anders gezien tijdens de bouw van onze nieuwbouw woning. We hebben na lang wikken en wegen toch gekozen voor zwarte plinten, wat een plaatje. Dank jullie wel mannen van stuntenmetplinten.

Stuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Vandaag (bijna) 75m plinten laten plaatsen door de mannen van Stunten met plinten.nl.

Bestellen was eenvoudig, snel en overzichtelijk. Afspraak voor het plaatsen was ook snel gemaakt. Plinten zitten mooi strak tegen de muren aan. Vriendelijke mannen, kwamen op tijd aan en en waren ook optijd weer klaar. Geen rommel enz achtergelaten. Bij twijfel; gewoon doen!

75m plintStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Strak gelegd en alles netjes opgeleverd! Top!

Leveren en monteren plintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Stunten met plinten heeft bij ons de plinten in onze nieuwbouwwoningen geplaatst. Ze werken netjes, secuur en zeer schoon. En zeer aardige mensen die met je meedenken. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed!

Plaatsen plintenStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Vandaag zijn bij ons de plinten geplaatst, dit ging super snel en vakkundig. Erg blij mee!

Plinten in heel het huis geplaatstStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Perfect uitgevoerd door de mannen. Netjes op tijd, snelle werkers en naar volle tevredenheid uitgevoerde werkzaamheden.

Zeker een aanrader!!!

Plinten plaatsen in gehele woningStuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen, icm met de scherpe prijs echt een aanrader. Op offerteverzoek en vragen wordt snel en correct gereageerd. De medewerkers en eigenaar zijn keurige en vakkundige mensen. Kwaliteit en schikderwerk van de plinten top en keurig afgekit. Wij kunnen dit adres aan iedereen aanbevelen. Tot op heden zeer tevreden!

Plinten in woonkamer en eerste verdiepingStuntenmetplinten.nl 5
Google mijn bedrijf stuntenmetplinten.nl

Wij zijn zeer tevreden over de levering en montage van de moderne plinten. Mooie plinten voor een goede all-in prijs. ZIj hebben echt geleverd wat ze beloven, de plinten zijn allemaal netjes afgewerkt met kit. Super vlotte bestelling gedaan, service staat bij hun voorop. Ze reageren erg snel en denken met je mee. Ze werken erg netjes en vriendelijke monteurs. Enorme aanrader!! Dit is echt een bedrijf dat ik iedereen zal aanraden, echt enorm tevreden!.

all- in plaatsen van moderne plintenStuntenmetplinten.nl 5
Google mijn bedrijf stuntenmetplinten.nl

Fijne snel werkende gasten. Denken mee met de opdracht zodoende hebben we op hun aanraden iets niet laten plaatsen wat op voorhand wel de bedoeling was. Ook meegedacht met andere hoofdpijndossiers in het huis.

Stuntenmetplinten.nl 5
Google mijn bedrijf stuntenmetplinten.nl

Vakwerk en gezelligheid! Professioneel en kundige eigenaar en medewerkers. Geen vraag is teveel. Zou het een ieder aanraden om vakkundig plinten te laten plaatsen. Nogmaals dank!

Stuntenmetplinten.nl 5
Google mijn bedrijf stuntenmetplinten.nl

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een 5 sterren beoordeling gegeven

Stuntenmetplinten.nl 5
Google mijn bedrijf stuntenmetplinten.nl

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een 5 sterren beoordeling gegeven.

Stuntenmetplinten.nl 5
Google mijn bedrijf stuntenmetplinten.nl

We hebben de plinten door Erik laten plaatsen, alsmede een architraaf voor een deur. Ik kan niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn met alles. De communicatie via de site en app loopt vlot. De afspraken zijn helder en de service is super! Het zat er snel in en de kwaliteit is goed! Een aanrader voor iedereen die mooie plinten wilt laten plaatsen.

Stuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Eric reageert supersnel op mail en denkt mee. Al 2 dagen na de offerte de plinten laten plaatsen door zijn gezellige team. Binnen no time was het huis voorzien van mooie plinten die netjes afgekit zijn. Heel blij met het resultaat!

monteren van plinten in nieuwbouwwoningStuntenmetplinten.nl 5
Google mijn bedrijf stuntenmetplinten.nl

Eergisteren zijn bij ons na de plinten geplaatst door stuntenmetplinten.nl. Vooraf zijn we goed geadviseerd door Eric. We hebben gekozen voor (af)gelakte 12 cm hoge plinten. In 1 dag tijd was het hele huis van boven tot onder klaar! Super strak resultaat en netjes afgekit. Ook werd er heel goed meegedacht over de lastige plekken. Echt een staaltje knap vakwerk geleverd! Dus als je plinten nodig hebt, twijfel niet.

Stuntenmetplinten.nl 5
Hoge plinten

Alles goed geregeld via internet.

Keurig gemaakt en afgewerkt!

 

Plaatsen van plinten in de gehele woningStuntenmetplinten.nl 5