Social media stuntenmetplinten.nl

Dat sociale media voor ondernemers en bedrijven steeds belangrijker worden, weet iedereen. Dit geldt dus ook voor Stuntenmetplinten.nl. Inmiddels zijn we actief op diverse socialemediaplatformen. Hieronder lees je waar je ons kunt vinden en hoe je kunt meedoen met onze winacties.

Uiteraard doen we ons best om goed gevonden worden op Google. Daarnaast zetten we sinds kort socials in. En ook de blogs die we schrijven, dragen een steentje bij aan onze zichtbaarheid. Toch is dit alles nog niet genoeg. Want wij kunnen zelf nóg zoveel posts en blogs plaatsen op onze website en sociale media; belangrijker is het dat onze klanten en andere geïnteresseerden dit doen met reviews en via onze winacties.

Verdien 50 euro via onze socialemedia-actie

Een voorbeeld? Stel dat wij plinten bij jou hebben geplaatst en dat jij trots en tevreden het resultaat deelt op je eigen socialemediaprofiel. Via onze socialemedia-actie maak je dan kans op een interessante tegenprestatie. Voor jou een kleine moeite en voor ons een groot plezier. De simpele spelregels lees je hier:

Tag ons en win 50 euro
Plaats foto’s van ons werk op sociale media, tag ons met #stuntenmetplinten en deel je bericht met minimaal twee vrienden. Als tegenprestatie verloten wij onder de ‘taggers’ elke maand een bedrag van 50 euro. De uitslag maken we via onze socials bekend met een persoonlijk bericht.

Nog meer winacties

Stuntenmetplinten.nl biedt je nog meer acties waarmee jij je voordeel kunt doen, en waarmee je gewoon rechtstreeks CASH op je rekening gestort krijgt.

Zo hebben wij de volgende winacties (klik op de actie om er meer over te lezen):

Google-reviews: eerlijk en betrouwbaar

Bij sociale media horen ook Google-reviews. Hoe meer reviews er op onze Google-reviewpagina staan, des te beter toekomstige klanten kunnen beoordelen of ze ook met ons in zee willen. Waarom kiezen we juist voor Google-reviews? Op veel andere reviewplatformen is het mogelijk om reviews te manipuleren (dit wordt binnenkort strafbaar!). In veel gevallen kun je zelfs positieve (fake)reviews per bundel inkopen. Dit is bij Google absoluut niet mogelijk.

Wij doen voor onze klanten al het mogelijke om te zorgen dat ze een mooie review over ons schrijven. Dit begint al met de vlotte en vriendelijke manier waarop wij reageren op vragen en aanvragen. Gevolgd door duidelijke offertes, onze gewoonte om eerlijk zaken te doen en de manier waarop wij meedenken met de planning en met uitdagingen. En ‘last but not least’: door een stuk vakwerk af te leveren waar onze klanten blij mee zijn.

YouTube-kanaal in ontwikkeling

Tot slot is er ons YouTube-kanaal. Hoewel dit nog in de kinderschoenen staat, zijn we er ondertussen druk mee bezig. Wij realiseren ons dat videocontent steeds belangrijker wordt. Veel van onze (toekomstige) klanten zijn actief op TikTok en op Instagram Reels. Deze doelgroep is meer geïnteresseerd in het bekijken van filmpjes dan in het lezen van ‘stoffige’ lappen tekst. Op ons YouTube-kanaal vind je onder andere onze bedrijfsfilmpjes die op bijvoorbeeld RTL zijn uitgezonden.

Vergelijkbare berichten