We zijn op zoek naar jou!

De media staan er vol mee: er is een tekort aan personeel. Eind april 2022 was er zelfs een recordaantal van ruim 400.000 openstaande vacatures (bron).

Vooral de bouwsector heeft te maken met een schrijnend tekort aan vakmensen. Ook Stuntenmetplinten kan het aanbod van werk maar net aan en zoekt binnen deze specifieke doelgroep, ondanks dat we ons werk zo effectief mogelijk inplannen en onze vacatures delen op diverse socialemediaplatformen.

Werk aan de winkel
Werk aan de winkel

Uiteraard zijn er genoeg ‘handige Harry’s’ te vinden, maar daar ligt nu juist niet onze focus. Wij geven onze klanten de garantie dat we hun opdrachten enkel en alleen laten uitvoeren door monteurs die gepokt en gemazeld zijn.

Kortom: we zoeken vakmensen.

Wie zoeken wij specifiek?

Wij hopen dat zich vakmensen (monteurs en kitters) aanmelden die vroeg opstaan geen probleem vinden. Op tijd komen vinden wij namelijk erg belangrijk. Met onze klanten spreken we af dat we tussen 8 en 9 uur arriveren om de werkzaamheden te starten. Zij wachten op ons in hun (vaak lege) woning en dan duurt elke minuut extra wachten bijzonder lang. Dit willen wij niet: wij komen onze afspraken zorgvuldig na.

Werk aan de winkel
Werk aan de winkel

We werken met een gemotiveerd en vakkundig team waarbij een gezellige werksfeer behoort tot de dagelijkse routine. Ruimte om een dolletje te maken vinden wij minstens zo belangrijk, maar eenmaal aan de opdracht begonnen gaan we serieus om met de werkzaamheden.

Wij zijn ‘op visite’ bij onze klanten en verwachten dat je met hun eigendommen omgaat alsof het je eigen kostbare bezit is.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform uurloon/dagloon
  • Continuïteit en zekerheid
  • Grote projecten
  • Een informele werksfeer
  • Veel vrijheid en korte lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Flexibele werktijden
  • Exclusiviteit contracten
Werk aan de winkel

Werkomschrijving zzp’er
Je spreekt Nederlands en bent als zzp’er ingeschreven bij de KvK. Je bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer en eigen gereedschap; wij zorgen voor al het benodigde materiaal. We plannen jouw opdrachten zeer zorgvuldig en verwachten dat je die als zodanig uitvoert. Je werkt nauwgezet, netjes en punctueel. Na de montage zorg je dat de werkplek netjes wordt opgeleverd, loop je met de klant een inspectieronde door de ruimte en vul je als laatste samen met de klant het opleverrapport in. Desgewenst voorzie je de klant van advies over de juiste kleur kit voor de afwerking van bijvoorbeeld kozijnen.

Stage of klaar met je opleiding?

Ben je (bijna) klaar met je opleiding? Zoek je een leuke en afwisselende (vakantie)baan of stageplek met flexibele werktijden door heel Nederland? Ben je leergierig en schroom je niet om de handen uit de mouwen te steken? Dan zouden wij het leuk vinden als je bij ons komt werken.

Werkomschrijving vakantiekracht/stagiair
Als onze vakantiekracht of stagiair vind je het niet erg om vroeg op te staan. Je gaat samen met een of twee ervaren monteurs op pad. Je werkt nauwgezet en netjes en helpt de monteurs waar nodig. Je werkt veel bij particulieren thuis, dus we verwachten dat je voorzichtig te werk gaat. Omdat je met elektrisch gereedschap werkt, moet je volgens de Arbowet minimaal 16 jaar oud zijn.

Werk aan de winkel

Zit je nog op school en zoek je een leuke stageplek waar je ook nog wat leert? Ook dan nodigen we jou van harte uit om snel te reageren!

Acquisitie naar aanleiding van deze blog wordt niet op prijs gesteld.

Vergelijkbare berichten