We schreven al eens uitvoerig een blog over het omgaan met de planning. Hierin vertel ik dat wij regelmatig tegen een te strakke planning aanlopen, waarin geen ruimte is gemaakt voor eventuele tegenvallers qua levertijden en/of uitgelopen werkzaamheden.

Daarbij krijgen wij veelvuldig aanvragen binnen die last minute uitgevoerd moeten worden. Aangezien onze agenda altijd ruim van tevoren vol zit, konden we daar in het verleden vaak geen gehoor aan geven. Maar omdat Stuntenmetplinten graag met je meedenkt, hebben we ons over dit euvel gebogen.

Mooie oplossing: nu ook buiten kantoortijden

Tijdens een brainstormsessie met onze monteurs vonden we voor dit soort verzoeken toch een mooie en passende oplossing. Om de werkdagenagenda te ontzien, is het nu mogelijk dat wij je plinten buiten de geijkte kantoortijden komen leggen! Dit heeft tot gevolg dat jij je plinten altijd kunt laten plaatsen door het sterrenteam van Stuntenmetplinten, ook als het gaat om een spoedopdracht.

Superieure service: nu ook op feestdagen

Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, zullen we ook regelmatig op feestdagen gaan werken. Dit noemen wij met recht een superieure service. Een service die je mag verwachten van een bedrijf dat al sinds 2006 marktleider is in het leveren en monteren van het meest complete assortiment plinten van Nederland.

Wij plaatsen je plinten met aandacht en passie

Een spoedklus betekent uiteraard niet dat wij de opdrachten afraffelen: wij besteden aan elke spoedklus net zoveel tijd en aandacht en leggen de plinten met evenveel passie als bij een ‘normale’ opdracht. Precies zoals je mag verwachten van een professioneel bedrijf.

Niet alleen zijn wij heer en meester in de uitvoering van de aangeboden opdrachten, ook in de planning en communicatie zijn wij excellent. Zo houden we jou van het begin (je offerteaanvraag) tot en met de oplevering van de opdracht op de hoogte via WhatsApp en bieden we je voor elk obstakel altijd een passende oplossing.

Zes teams van topmonteurs

De afgelopen tijd hebben wij fors geïnvesteerd in de opleiding van nieuwe monteurs. Zij liepen enkele maanden mee met onze meest ervaren monteurs, zodat ze het vak van de besten konden leren. Inmiddels rijden wij met zes bussen met topmonteurs door heel het land. Hierdoor kunnen we vanaf nu garanderen dat we jouw plinten binnen zeven werkdagen komen monteren. Uiteraard, zoals je van ons gewend bent, inclusief de afwerking, ook bij spoedopdrachten.

Spoedopdracht? Vraag direct je offerte aan

Heb je nieuwe plinten nodig? Bekijk dan ons aanbod en vraag direct online een offerte aan. Spoedopdracht of geen spoedopdracht: je ontvangt van ons snel een eerlijke offerte op maat in je mailbox. Wij hanteren altijd een ‘all-inclusive’ tarief, dus inclusief de montage, kit, afwerking en btw. Zo weet je precies wat je mag verwachten en zijn er geen verrassingen achteraf!