Stalen Trapleuningen stuntenmetplinten.nl

Hou je vast, nu ook stalen trapleuningen in zwart of RVS Er ontbrak nog wat aan ons grootste assortiment van Nederland op het gebiedt van wandaankleding. Zo hebben we al in het assortiment:

Afwerking van vloer tot aan plafond

Zo kunnen we dus vanaf de vloer tot aan het plafond de afwerking van je wanden verzorgen. En altijd alles inclusief montage en afwerking. Al zijn de trapleuningen daar wel een “vreemde eend” in de bijt, deze kun je zelf namelijk ook monteren.

Trapleuningen in zwart of RVS

Stalen deuren, taats deuren, zijn de trends van nu, daar kunnen de zwarte trapleuningen met dezelfde look and feel natuurlijk niet in achterblijven. Sinds kort levert stuntenmetplinten dan ook moderne stalen trapleuningen. We hebben om deze reden ons onmetelijk groot assortiment dan ook uit weten te breiden met de populairste trapleuningmodellen. Zo hebben we het hele plaatje compleet voor de aankleding van je wanden. Zoek je een mooie, professionele en eigentijdse oplossing voor het afwerken van je wanden? Dan is stuntenmetplinten je betrouwbare partner voor de volledige aankleding van je wanden. Overtuig jezelf van ons grootse assortiment.

Zwarte trapleuningen dé trend van nu

Stalen trapleuningen, Materiaal en afwerking

Ronde zwarte trapleuning

Onze trapleuningen worden op de geadviseerde afstanden voorgeboord geleverd/gemonteerd, zodat je de leuningdragers (houders) direkt eenvoudig kunt (laten) monteren. De zwarte uitvoering van de trapleuningen zijn voorzien van een poedercoating, zodat jij er langdurig van kan genieten. De trapleuingen zijn verkrijgbaar van 50 cm t/m 350 cm. De ronde stalen trapleuningen hebben een Ø 45mm, onze platte trapleuningen kennen een maatvoering van B40xH20.

Gratis montage i.c.m. met aanschaf plinten

Combineer je de trapleuningen met onze plinten (altijd inclusief montage) dan betaal je helemaal niets voor de montage van de leuningen. Wel zo lekker toch? In het offerte formulier kun je aangeven of je de leuningen zelf wilt monteren, of dat onze monteurs hun vaardigheden mogen tonen.

Trapleuninghouders staal

Grootste assortiment van Nederland!

Stuntenmetplinten is het enige bedrijf met een dergelijk groot assortiment, en houden ons alleen bezig met de aankleding van je wanden. Al is onze core business sinds 2006 nog steeds plinten, deze leveren en monteren we in alle denkbare kleuren, én vele materialen, waaronder: MDF, Hardhout, Watervast, Kunststof, aluminium, en RVS.

Onze 5 sterren monteurs

Sterrenteam stuntenmetplinten.nl

We hoeven onszelf niet meer aan te prijzen, dat doen onze klanten wel voor ons, als je naar onze louter positieve echte reviews kijkt, dekt dat de lading volledig. Onze monteurs werken uitsluiten met AAA kwaliteit materialen en gereedschap. Het is daarmee overbodig om te zeggen dat onze monteurs de 5 sterren meer dan verdienen.

Advies aan huis

Stalen trapleuning ook daarvoor kies je voor de extra service advies aan huis. Tijdens de introductie van deze nieuwe dienst (06-2023) gingen we er toen van uit dat we enkele afspraken per maand zouden moeten inplannen. Dit nam echter een hele andere wending, die enkele afspraken per maand, zijn meerdere per dag geworden.

Advies aan huis - Inmeetservice stuntenmetplinten

We zijn achter de schermen dan ook druk bezig hoe we deze grote aantallen aanvragen kunnen inplannen. Want ook tijdens deze afspreken nemen we ruimschoots de tijd om alle wensen en mogelijkheden door te spreken, om zo een mooie eerlijke offerte te kunnen uitbrengen. Dus maak ook een afspraak aan huis voor je stalen trapleuning. Het is een kwestie van tijd, wanneer de concurrentie ook deze dienst aan gaat bieden.

Maatwerk offerte

Offerte geaccepteerd

Wij staan voor een eerlijke offerte op maat. Daarom vragen wij tijdens het proces van aanvragen best wel een hoop vragen, alleen dan kunnen we een maatwerk offerte voor je maken, waar eindelijk geen vragen meer over kunnen zijn, zo duidelijk zijn onze offertes nu eenmaal. Heb je toch nog vragen naar aanleiding van onze uitgebrachte offerte, dan zijn we altijd bereikbaar zowel via e-mail als via whatsapp.