Schoenmaker blijf bij je leest
Lege Agenda

Op internet kom je diverse leveranciers tegen die jou graag plinten willen verkopen. Ook al zijn ze geen specialist in plinten. Sommigen beloven zelfs om de plinten al binnen tien dagen te komen monteren. Als ik dat lees, vraag ik me altijd af: hoe kan het dat zij zo snel kunnen plaatsen? Hebben ze wel voldoende werk? Of kijken ze tegen een nagenoeg lege agenda aan?

Schoenmaker, blijf bij je leest

Ook zijn er leveranciers die naast het aanbieden van woonaccessoires wel handel zien in plinten. Zo kun je bij sommige aanbieders van sierkussens en lampen ook terecht voor plinten, volgens hen een product dat perfect aansluit bij de rest van hun assortiment. (NOT!)

Schoenmaker blij bij je leest.

Logisch assortiment?

Ik ga zelf ook niet naar het lokale tuincentrum om daar een lekker stukje vlees te scoren – naar mijn idee net zo’n onlogische uitbreiding op een assortiment! In plaats van iemand die ‘het erbij doet omdat het zo’n leuke aanvulling is’, ga je beter naar een vakman die is gespecialiseerd in een product of dienst, daar verstand van heeft en de beste kwaliteit levert.

Van verkoper tot monteur: bij ons enkel vakmensen

Hoe het komt dat sommigen zo snel plinten kunnen komen plaatsen? Niet door een overschot aan personeel, want iedereen schreeuwt tegenwoordig om mensen, ook wij. Echter, wij leggen de lat voor onze monteurs hoger dan de meeste andere leveranciers. En dat moet ook wel, met ons ongeëvenaard grote assortiment.

Wanneer wij de klus voor jou mogen uitvoeren, kun je er zeker van zijn dat je de beste monteurs over de vloer krijgt. En, niet onbelangrijk: je kunt ons al tijdens het voortraject alles vragen wat je vooraf graag wilt weten. Onze verkoopafdeling wordt bemand door vakkundige oud-monteurs die graag jouw vragen beantwoorden en jou met hun vakkennis van alle benodigde advies voorzien.

Plinten en sierlijsten plaatsen is een vak apart

Stuntenmetplinten alleen maar vakmannen

Voor een langdurig mooi resultaat laat je je plinten, wandpanelen en sierlijsten plaatsen door de specialist. Stuntenmetplinten.nl is dé specialist in plinten, sierlijsten en wandpanelen. We verzorgen alles voor je, inclusief de montage en afwerking.

Zoals je van vakmensen mag verwachten, gebruiken we daarbij uitsluitend professionele apparatuur: stofafzuiging op de zaagmachines, lasergestuurde meetapparatuur, kruislijnlasers voor wanddecoratie, en ga zo maar door. Onze bedrijfsbussen zijn volledig uitgerust met de eersteklas gereedschappen en elektrische apparatuur van Festool.

Specialist in plinten: aan kwaliteit geen concessies

Stuntenmetplinten.nl gebruikt alleen de allerbeste merken lijm en kit. Zo maken wij al sinds onze oprichting in 2006 gebruik van de hoogwaardige MS-polymeer lijmkit van Kelfort. Voor het GRATIS afkitten van de bovenkant van de plint gebruiken we de professionele kitten van Soudal. Je zult ons nooit zien werken met Premium Kit (Google het maar eens), een lowbudgetkit die ook door discountsupermarkten wordt verkocht.

Alleen het beste is goed genoeg.

Onze klanten kunnen dus altijd rekenen op de beste kwaliteit materialen en producten. Voor minder gaan we niet. We doen geen enkele concessie aan de kwaliteit, ook niet als we GRATIS de plinten aan de bovenzijde kitten.

Wel alles voor jouw wandversiering

Wij verkopen wél alles op het gebied van wandversiering, oftewel wanddecoratie. Geen behang, spiegels en schilderijen uiteraard, want dat is niet ons vakgebied. Maar wel de mooiste en beste plinten, wandpanelen en sierlijsten. Waar sommigen het de afwerking van vloeren noemen, kun je het ook de afwerking van wanden noemen. Het gebeurt immers daar waar de vloer en de wand bij elkaar komen! Hoe je het ook noemt, als de specialist in plinten, sierlijsten en wandpanelen regelt Stuntenmetplinten.nl de plaatsing vakkundig voor je.

Bekijk onze webshop, vraag een offerte op maat aan of neem contact met ons op voor informatie en persoonlijk advies via de telefoon, in onze showroom, of lekker makkelijk een thuisadviesafspraak.

Vergelijkbare berichten