stuntenmetplinten Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!

Serieus sinds 2006

Stuntenmetplinten concurrentie

Alle serieuze bedrijven hebben ermee te maken: concurrentie. De een wat meer dan de ander. Wij zijn in dit geval die ‘een’. Met eerlijke concurrentie is natuurlijk niets mis. Sterker nog: eerlijke concurrentie motiveert je juist om beter werk en een betere service te leveren. Zo houden we elkaar scherp en daarvan profiteert de klant.

Waar wij een eigen tekstschrijver, websitebouwer en vormgever hebben die onze teksten redigeren, onze website maken en die voorzien van eigen, unieke afbeeldingen, zijn er bedrijven – één in het bijzonder – die de toetsencombinaties Ctrl+A, Ctrl+C en aansluitend Ctrl+V feilloos weten te vinden.

Control +C stuntenmetplinten.nl

Coyright stuntenmetplinten.nl

Al onze content (teksten, afbeeldingen en reclame-uitingen) wordt gemaakt door een tekstschrijver en een vormgever, zowel digitaal als in papieren vorm. Vanzelfsprekend rust hier auteursrecht op. Er mag dus niets (ook geen delen) van de content van rechthebbende worden gekopieerd of hergebruikt. Dit geldt voor onze websites, drukwerk en voor al onze sociale mediakanalen, zowel online als offline publicaties.

Lees hier alles, wat we er over hebben geschreven in onze blog!