No posts

Hardhouten plinten inclusief montage

Hardhouten plinten. Wij bieden als enige aanbieder een ongekend groot assortiment aan plinten, Waaronder ook hardhouten plinten. Deze monteren wij volledig in 2k gespoten en afgewerkt. Al het spuitwerk laten door onze lokale partner spuiten in de meubelspuiterij, Dit kan in iedere gewenste kleur in 2 componenten. Hardhouten plinten zijn beter bestand tegen kromtrekken en of werking van de plint en nog beter bestand tegen vocht, dan onze v313 vochtwerende MDF plinten. En je kunt desgewenst ook de onderkant van de plint laten kitten met siliconenkit in de gewenste ral kleur. Wil je toch een ander materiaal, kijk dan eens bij onze MDF, watervaste of kunststof plinten.

De hardhouten plinten zijn qua materiaal een stuk harder dan zijn zachtere MDF broertje, en hiermee iets duurder in aanschaf, zijn duurzamer en beschadigen minder snel.

Bent je toch op zoek naar een alternatief voor hardhouten plinten? Kijk u dan eens op één van onze andere pagina’s

Bent u op zoek naar waterbestendige plinten?, kijkt u dan even bij onze dolken plinten collectie, door de kunststof flexibele lippen aan zowel de boven als de onderkant van de plint hoeven deze niet gekit te worden om het geheel netjes aan te laten sluiten op de muur en de vloer. Bovendien worden deze plinten stofvrij gemonteerd.

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.