Advies aan huis - Inmeetservice stuntenmetplinten

Advies aan huis en gratis inmeetservice. Wil je onze plinten eerst met eigen ogen zien en voelen? Kun je wel wat advies gebruiken voordat je een keuze maakt? Ben je benieuwd naar het assortiment van Stuntenmetplinten? Maak dan nu een thuisafspraak!

Wij komen in je eigen vertrouwde omgeving vrijblijvend langs. Daar geven we antwoord op jouw vragen, bespreken we je wensen, bekijken we de situatie en meten we met onze UNIEKE gratis inmeetservice alvast in hoeveel meter plint je nodig hebt. Vraag nu je advies aan huis aan!

Gratis inmeetservice

Alleen de betere plintenleveranciers hebben het erg druk. Daar hebben we al eens een mooie blog over geschreven. Hierin leggen we je haarfijn uit waarom wij wél zo’n drukbezet bedrijf zijn en uniek is in het assortiment en aanbod van diensten. Daarom bieden wij als enige in Nederland (op het gebiedt van plinten) de mogelijkheid om je van A tot Z te ontzorgen.

Van onze gratis inmeetservice en advies aan huis tot en met het plaatsen en afwerken van de plinten.

Gratis inmeetservice

Advies aan huis afspraak maken

inmeetservice stuntenmetplinten

Wij maken graag tijd vrij om jou goed te kunnen adviseren. Omdat de meeste mensen een druk bestaan hebben, kun je nu eenvoudig bij jou thuis/op locatie een afspraak inplannen. Want wij begrijpen ook wel dat het kiezen van de juiste plint ‘een dingetje’ kan zijn. Plinten uitzoeken doe je niet elke dag. Je wilt zeker weten dat je het juiste materiaal, de juiste kleur en het juiste formaat kiest. En dan moet je ook nog inmeten hoeveel m¹ plint je precies nodig hebt.

Bij een thuisafspraak nemen we alle plinten uit ons assortiment mee, zodat je ze eerst ‘live’ ziet en de mogelijkheden met ons kunt bespreken. Ontbreekt er iets wat je wilt zien? Geen punt, dan sturen we je de sample even na. Tijdens het advies aan huis kun je ook tegelijk gebruik maken van onze gratis inmeetservice

Wanneer kunnen jullie komen?

Op maandag tot en met vrijdag liggen wij tot 16.00 uur voor onze klanten op de knieën (letterlijk en figuurlijk!). Daarom is een thuisbezoek op weekdagen alleen mogelijk na 19.00 uur. In het weekend kunnen we een thuisafspraak overdag inplannen. Gelukkig zijn deze tijden voor bijna iedereen ook het meest plezierig.

Is een advies aan huis afspraak gratis?

Ja, als je onze klant wordt, is het gratis! Omdat wij houden van transparantie, leggen we onze werkwijze even uit. Voor een advies aan huis bezoek rekenen we vooraf 75 euro*. Deze kosten brengen we weer in mindering zodra je onze eerlijke offerte accepteert. Hierdoor wordt het advies aan huis dus geheel gratis. Besluit je toch voor een andere aanbieder te kiezen (wat we ons niet kunnen voorstellen), of is het aantal meter minder dan 60 m¹ dan zijn we genoodzaakt de factuur te handhaven en betaal je wél voor ons bezoek. Wij kunnen geen werkzaamheden kosteloos gaan verrichten, zodat de concurrentie in een opgemaakt bedje komt, aangezien wij er tijd in steken, vinden wij dit wel zo eerlijk.

* Je ontvangt hiervoor vooraf een ING-betaalverzoek.

Je kunt ook een showroombezoek inplannen. Hiervoor betaal je uiteraard helemaal niets. Lees meer over het showroombezoek en maak meteen je afspraak.

Welke vind je in ons assortiment?

Advies aan huis en webshop

Stuntenmetplinten is niet voor niets al sinds 2006 marktleider met het grootste assortiment van Nederland op ons vakgebied. Bij ons kun je ook een advies aan huis aanvragen. Maak je liever eerst gebruik van onze sampleservice? Vraag je monsterstukje dan hier online aan. Als je zoekt naar een overschilderbare kit of siliconenkit in de juiste kleur, kijk je op shop.stuntenmetplinten.nl.