Thuisadvies afspraak

Wil je onze plinten eerst met eigen ogen zien en voelen? Kun je wel wat advies gebruiken voordat je een keuze maakt? Ben je benieuwd naar het assortiment van Stuntenmetplinten? Maak dan nu een thuisafspraak!

Wij komen in je eigen vertrouwde omgeving vrijblijvend langs. Daar geven we antwoord op jouw vragen, bespreken we je wensen, bekijken we de situatie en meten we eventueel alvast de benodigde plinten in.

Druk, druk, druk… en toch tijd voor jou

Alleen de betere plintenleveranciers hebben het erg druk. Daar hebben we al eens een mooie blog over geschreven. Hierin leggen we je haarfijn uit waarom wij wél zo’n drukbezet bedrijf zijn.

Thuisafspraak maken

Wij maken graag tijd vrij om jou goed te kunnen adviseren. Omdat de meeste mensen een druk bestaan hebben, kun je nu eenvoudig bij jou thuis/op locatie een afspraak inplannen. Want wij begrijpen ook wel dat het kiezen van de juiste plint ‘een dingetje’ kan zijn. Plinten uitzoeken doe je niet elke dag. Je wilt zeker weten dat je het juiste materiaal, de juiste kleur en het juiste formaat kiest. En dan moet je ook nog meten hoeveel m¹ plint je precies nodig hebt. Bij een thuisafspraak nemen we alle plinten uit ons assortiment mee, zodat je ze eerst ‘live’ ziet en de mogelijkheden met ons kunt bespreken. Ontbreekt er iets wat je wilt zien? Geen punt, dan sturen we je de sample even na.

Wanneer kunnen jullie komen?

Op maandag tot en met vrijdag liggen wij tot 16.00 uur voor onze klanten op de knieën (letterlijk en figuurlijk!). Daarom is een thuisbezoek op weekdagen alleen mogelijk na 19.00 uur. In het weekend kunnen we een thuisafspraak overdag inplannen. Gelukkig zijn deze tijden voor bijna iedereen ook het meest plezierig.

Is een thuisbezoek gratis?

Ja, als je onze klant wordt, is het gratis! Omdat wij houden van transparantie, leggen we onze werkwijze even uit. Voor een thuisbezoek rekenen we 75 euro*. Deze kosten brengen we weer in mindering zodra je onze eerlijke offerte accepteert. Hierdoor wordt de thuisafspraak dus geheel gratis. Besluit je toch voor een andere aanbieder te kiezen (wat we ons niet kunnen voorstellen), dan betaal je wél voor ons bezoek. Aangezien wij er tijd in steken, vinden wij dit wel zo eerlijk. Ook als het offertebedrag lager is dan 500 euro, zijn we helaas genoodzaakt de kosten voor het thuisbezoek in rekening te brengen.

* Je ontvangt hiervoor vooraf een ING-betaalverzoek.

Je kunt ook een showroombezoek inplannen. Hiervoor betaal je uiteraard helemaal niets. Lees meer over het showroombezoek en maak meteen je afspraak.

Welke plinten vind je in ons assortiment?

Bekijk de nieuwste plinten

We blijven ons assortiment het hele jaar door vernieuwen. Bekijk hier het actuele overzicht van nieuwe plinten en van de diensten die we nieuw aan ons aanbod hebben toegevoegd.

Plan hier je afspraak in:

Thuisafspraak pagina (#56)