Webwinkel keurmerk

Stuntenmetplinten.nl is aangesloten bij stichting WebwinkelKeur.

Op 2 augustus 2022 kwam Stuntenmetplinten.nl door de keuring van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Stuntenmetplinten.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand en dat we zijn beoordeeld als servicegericht en klantvriendelijk. We dragen dit keurmerk met trots omdat het nogmaals de betrouwbaarheid van Stuntenmetplinten.nl onderstreept.

Maar het blijft niet bij een goedkeuring alleen. WebwinkelKeur is een modern webshopkeurmerk dat continu toeziet op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er met klachten terecht en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen.

Webshop keurmerk stuntenmetplinten.nl

Als onafhankelijke partij staat stichting WebwinkelKeur garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Weer een extra reden om te kopen bij Stuntenmetplinten.nl!

Nog meer garanties bij Stuntenmetplinten

Naast onze aansluiting bij WebwinkelKeur biedt Stuntenmetplinten jou als klant nog meer garanties. Hieronder lichten we er vier uit:

Beeldmerk webwinkelkeurmerk stuntenmetplinten.nl
  • Besteprijsgarantie
  • Besteservicegarantie
  • Bestekwaliteitgarantie
  • Productgarantie
stuntenmetplinten beste service

Garantie 1: de beste prijs

Geen laagsteprijsgarantie maar besteprijsgarantie
Laagsteprijsgarantie? NEE!

Voor veel mensen is de besteprijsgarantie de belangrijkste garantie. Er zijn collega’s die dit een ‘gegarandeerde laagsteprijsgarantie’ noemen. Aan deze nietszeggende, loze kreet hebben wij ons in het verleden ook schuldig gemaakt. Daar zijn we eind 2021 mee gestopt toen we de garantie omdoopten tot ‘besteprijsgarantie’, wat aan het eind van de rit toch neerkomt op de laagste prijs.

In onze offertes vermelden we altijd de besteprijsgarantie oftewel de totaalprijs, inclusief plinten, montage, montagemateriaal, btw en afwerking, zodat jij in één oogopslag ziet waar je precies voor betaalt. Anders dan sommige collega’s die een prijs aanbieden die lager LIJKT dan hij in werkelijkheid is. Zij ‘vergeten’ in hun offerte te vermelden dat dit de prijs is exclusief het kitten van de bovenzijde van de plinten. Wil je de bovenzijde netjes gekit hebben, dan moet je extra betalen en ben je uiteindelijk dus meer kwijt dan bij ons. Vandaar onze keuze voor de term ‘beste prijs’.

Garantie 2: de beste service

Eigenlijk zou onze besteservicegarantie geen nadere toelichting nodig moeten hebben. Maar de service die wij leveren, kent bijna geen grenzen. Zo informeren we jou tijdens het hele traject uitvoerig, soms zelfs tot vervelens toe. We willen immers niets aan het toeval overlaten. Ook zijn we razendsnel met het maken en versturen van onze offertes. Voor eventuele vragen zijn we altijd bereikbaar, zeven dagen in de week. En dan niet via een chatbot, maar je spreekt gewoon direct met iemand die weet waarover hij praat.

besteprijsgarantie stuntenmetplinten

Garantie 3: de beste kwaliteit

Bestekwaliteitgarantie

Onze bestekwaliteitgarantie verbindt bovenstaande zaken met elkaar: wij gaan bij alles voor de beste kwaliteit en nemen geen genoegen met minder. Zo zijn al onze monteurs ‘hoofdmonteurs’, zoals anderen dit soms noemen. Bij ons is iedereen een hoofdmonteur, want wij willen dat jij zonder zorgen je opdracht uit handen kunt geven. We werken uitsluitend met Festool-gereedschap (de Rolls-Royce onder de gereedschappen) en gebruiken de beste lijm en kit. Sinds 2006 lijmden we op verzoek van vertegenwoordigers weleens met een andere lijm, maar er kan niets op tegen de AAA-kwaliteit van onze lijm en kit.

Garantie 4: garantie op het product

Onze productgarantie is een optelsom van al het bovenstaande. We kunnen deze garantie bieden omdat we overtuigd zijn van ons kunnen, onze kennis en de gebruikte materialen. Mocht er onverhoopt iets met de door ons geplaatste plinten gebeuren, zoals schade aan de plinten door wateroverlast, dan maken wij graag tijd vrij om dit snel en netjes op te lossen.

Besteproductgarantie

Hoe werkt onze productgarantie?

Heel eenvoudig: zodra wij de opdracht bij jou hebben afgerond, vragen we je online een inspectierapport in te vullen dat tevens dienst doet als garantiebewijs. Hierbij gaan we vlot alle zaken langs die zijn besproken en door ons zijn gedaan. Na het verzenden ontvang je in de mail een kopie van je ingevulde inspectierapport/garantiebewijs voor je eigen administratie. Ook vragen we je dan een review over ons te schrijven, iets wat voor ons ontzettend belangrijk is (je hebt vast zelf vooraf ook even onze reviews doorgenomen).

Met onze garanties en ons lidmaatschap bij stichting WebwinkelKeur bieden we jou de zekerheid die je zoekt voordat je besluit met een plintenleverancier in zee te gaan.

Want: Stuntenmetplinten wordt vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard!

Lees ook onze blog over de mogelijkheid van het laten kitten van de vloerzijde.

Vergelijkbare berichten