Professionele kitter gevonden

De vloerzijde van je plinten kitten? Dat wij bij Stuntenmetplinten niet van half werk houden, mag na bijna zestien jaar wel bekend zijn. We blijven onszelf altijd vernieuwen, ook als het gaat om de afwerking.

Professionele kitter in huis

Wij gaan ook bij de kleinste details voor perfectie en een professionele kitter vinden wij van groot belang. Daarom hebben we lang gezocht naar een professionele kitter die zijn vak verstaat. Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels de juiste partij hebben gevonden die aansluit bij onze manier van werken en bij onze hoge eisen voor de afwerking van de plinten.

Professionele kitter
Goede deal

Goede en betrouwbare professionals op het gebied van kitten zijn vandaag de dag moeilijk te vinden en hun inzet kost uiteraard geld. Doordat Stuntenmetplinten een grote afnemer is, hebben wij met onze kitter toch een goede deal kunnen sluiten. Zo kunnen wij jou als onze klant laten profiteren van een aantrekkelijke prijs.

Kitten: een mooie oplossing

Na het plaatsen van de plinten kan er onder de plint op sommige plekken een naadje zichtbaar zijn. Op zich niets schokkends: zodra alle meubels (weer) op hun plek staan, zie je daar in de meeste gevallen niets meer van. Maar als je je er toch aan stoort, is er dan iets aan te doen? Jazeker: kies ervoor om de plint aan te onderzijde, oftewel de vloerzijde, te laten kitten. Ook dit kunnen wij voor je oplossen.

Kitten: een mooie oplossing

Heb je een nieuwe vloer laten leggen, dan is er wellicht ook geëgaliseerd. Egaliseren heeft echter niet tot gevolg dat je vloer daarna waterpas is; het betekent alleen dat kleine oneffenheden zijn opgelost. Een vloer die niet vlak was, wordt dit ook niet door te egaliseren. Vlak is dus niet hetzelfde als waterpas en daarom zijn kleine afwijkingen bij het egaliseren acceptabel. Het kitten van de vloerzijde is ook dan een mooie oplossing.

En er zijn nog meer redenen waarom mensen ons vragen of ook de vloerzijde gekit kan worden: omdat er veel wordt gedweild, omdat men bang is voor zilvervisjes onder de plint of omdat iemand het gewoon mooier vindt staan. We hebben het allemaal voorbij zien komen.

vloerzijde kitten

Welke kleur en welke kit?

Welke kleur en welke kit?

Heb je eenmaal besloten om de onderzijde van de plinten te laten kitten, dan is de hamvraag: voor welke kleur ga ik? De kleur van de vloer of de kleur van de plint? De keuze is helemaal aan jouzelf. Wij kitten in elke denkbare RAL-kleur.

Het materiaal staat wél vast: waar we de bovenzijde van de plint kitten met professionele acrylaatkit, kitten we de onderzijde vanwege mogelijk vocht standaard met siliconenkit. Acrylaatkit is immers poreus en gaat vervilten bij herhaaldelijke blootstelling aan vocht, terwijl siliconenkit waterbestendig is.

Vraag tijdig je offerte aan

Wil je er zeker van zijn dat de vloerzijde van jouw plinten op korte termijn snel en netjes wordt gekit? Momenteel wordt er veel gebouwd en verbouwd, waardoor ook onze kitter een beperkte beschikbaarheid heeft. Vraag daarom tijdig je offerte aan om met de nummer 1 in plinten in zee te gaan.

vloerzijde kitten

Met een mooie, strakke siliconenkitrand aan de vloerzijde van jouw plinten is alles netjes en vochtdicht afgesloten en kun je je vloer voortaan zonder risico’s veilig boenen en dweilen.

Vergelijkbare berichten