STRAATPRIJS. Uw woning bevindt zich in een nieuwbouwproject. Stuntenmetplinten.nl biedt bewoners van een project aantrekkelijke kortingen. Deze kortingen gelden al vanaf 3 deelnemers in hetzelfde project. Deze hebben we omgedoopt tot de STRAATPRIJS.

Straatprijs stuntenmetplinten

Werkwijze van projectkortingen:

  • Eerst vraagt u hier een offerte aan van de gewenste plint.
  • Vermeld u hierbij de naam van het desbetreffende project.
  • Indien u daarmee akkoord gaat, kunt u eenvoudig de offerte online bevestigen.
  • Hierna ontvangt u via de mail een agenda-uitnodiging voor montage.
  • Eén week voor de montagedatum neemt u nog even contact met ons op ter verificatie van hetgeen is afgesproken.
  • De contactpersoon van het project ontvangt voor iedere nieuwe klant binnen het project een caschback van € 50,- per deelnemer.
  • Wij hebben templates beschikbaar voor (doorgaans) besloten social mediagroepen te plaatsen.

WIJ HANTEREN ALTIJD EEN ‘ALL INCLUSIVE’-TARIEF

Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter MDF-plint betaalt, inclusief montage, kit, afwerking én btw is. Dus geen extra kosten! Daarnaast bieden we te allen tijde een Beste Prijs Garantie.

*de projectkortingen gelden niet i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen, uitgangspunt van de prijs is te allen tijde onze adviesprijs (normale offerte)

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject

Vraag hier nu direct uw offerte aan

Offerte aanvraag nieuwbouwproject

Gewenste plint informatie