Terugbel afspraak inplannen?

Wil je eerst wat vrijblijvende telefonische informatie of advies op een moment dat jou schikt? Plan dan eenvoudig een terugbelafspraak in.

Zo weet je zeker dat je het juiste advies krijgt van een ervaren monteur die jouw wensen centraal stelt, op een door jou gekozen moment.

Druk, druk, druk… en toch tijd voor jou

De betere plintenleveranciers hebben het allemaal erg druk. Daar hebben we al eens een mooie blog over geschreven. Hierin leggen we haarfijn uit waarom wij zo’n drukbezet bedrijf hebben. Toch maken we graag tijd om jou goed te adviseren. Want wij begrijpen ook wel dat het kiezen van de juiste plint ‘een dingetje’ kan zijn.

Plinten uitzoeken doe je niet iedere dag. Je wilt zeker weten dat je het juiste materiaal, de juiste kleur en het juiste formaat kiest. Tijdens een terugbelafspraak kunnen we de mogelijkheden inventariseren en antwoord geven op al jouw vragen. Wil je naar aanleiding van ons telefoongesprek een showroomafspraak of een thuisadviesgesprek inplannen, vraag die dan hier aan.

24/7 bereikbaar

whatsapplogo stuntenmetplinten.nl

Bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk. Daarom kun je op alle denkbare manieren manieren 24/7 contact met ons opnemen. Zo maken wij graag gebruik van de digitale mogelijkheden! Via WhatsApp zijn we altijd bereikbaar. Het kan dus gebeuren dat je via WhatsApp een bericht van ons ontvangt naar aanleiding van een offerteaanvraag.

Op zondagen zijn we niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Maar op e-mails en WhatsApp-berichten reageren we altijd (snel).

Wij houden van persoonlijk contact. Een chatbericht of WhatsApp-bericht wordt daarom altijd verstuurd door onze verkoopafdeling. Door een echt mens, en nooit door een chatbot.

Welke plinten vind je in ons assortiment?

Advies aan huis en webshop

Stuntenmetplinten is niet voor niets al sinds 2006 marktleider met het grootste assortiment van Nederland op ons vakgebied. Bij ons kun je ook een advies aan huis aanvragen. Maak je liever eerst gebruik van onze sampleservice? Vraag je monsterstukje dan hier online aan. Als je zoekt naar een overschilderbare kit of siliconenkit in de juiste kleur, kijk je op shop.stuntenmetplinten.nl.