Druk, druk, druk, stuntenmetplinten.nl

Drukte bij je leverancier?

Wat zijn de overeenkomsten tussen Stuntenmetplinten en restaurants? Dit zijn er meer dan je denkt! Want waar ga je naartoe als je een goed restaurant of een fijn terras zoekt? Kies je voor een uitgestorven restaurant of terras, of voor een drukbezocht restaurant of terras? En wat kies je als het druk is bij je leverancier?

Leeg terras
Druk terras

Dilemma: wat doe jij?

Je hebt vast weleens voor dit dilemma gestaan. Bij dat drukke restaurant of volle terras moet je wellicht even wachten tot er plek is, zodat de chef-kok jullie heerlijke maaltijd kan bereiden, terwijl je bij het uitgestorven restaurant direct aan tafel kunt. Wat kies jij in dat geval?

Drukte is eenvoudig te verklaren

Drukte bij je leverancier is vaak goed te verklaren. Dat het bij het ene restaurant druk is en bij het andere niet, is vaak niet zonder reden. Meestal is die drukte het gevolg van het lekkerste eten, een brede keuze op de kaart, een fijne sfeer en een goede service en beleving. Wie gaat voor kwaliteit, neemt die drukte dan voor lief.

Druk? Reserveer dan tijdig

Om teleurstellingen te voorkomen, is het dus zaak om bij dat drukke restaurant (lees: Stuntenmetplinten) tijdig te reserveren. Of je moet genoegen nemen met het lege restaurant (lees: andere leveranciers), om je achteraf te bedenken: had ik nu toch maar het geduld opgebracht om te wachten op het beste tafeltje. Zo kun je onze monteurs vergelijken met de echte chef-koks: met veel passie en kennis werken zij aan topproducten.

Betekent drukker ook duurder?

Een druk restaurant of bedrijf dat het druk heeft, is lang niet altijd duurder. Integendeel zelfs, het verklaart juist waarom drommen mensen voor dit specifieke restaurant kiezen. Zij willen de beste kwaliteit voor de beste prijs en, niet geheel onbelangrijk, de beste service.

stuntenmetplinten beste service
Stuntenmetplinten slaat zicht niet op de borst (of toch wel stiekem)

Zo werkt het ook bij Stuntenmetplinten: onze volle agenda betekent iets. Nu willen we onszelf niet op de borst slaan (of stiekem toch wel), maar we zijn er supertrots op dat onze planning zich het hele jaar door goed en snel vult. Niet alleen particulieren, ook B2B-klanten weten onze kwaliteit en ons vakmanschap te waarderen. Als andere leveranciers wel op korte termijn plaats hebben om de opdracht te doen, zal daar vast een reden voor zijn.

Lege woning is prettig werken voor ons

Natuurlijk begrijpt Stuntenmetplinten als geen ander dat je je plinten zo snel mogelijk geplaatst wilt hebben. Ook zelf werken wij uiteraard het fijnst in een nog nagenoeg lege woning. Maar we ontkomen er niet aan dat de praktijk meestal anders is. Dankzij onze ervaring, opgedaan sinds 2006, hebben we al vaak met dit bijltje gehakt. En ondanks de drukte konden we altijd tot volle tevredenheid van onze klanten de plinten plaatsen.

Drukte? Wees er snel bij!

Overweeg je nieuwe plinten te laten plaatsen, maar loop je aan tegen levertijden/drukte bij je leverancier? Vraag tijdig je offerte aan, en realiseer je daarbij dat wij een all-inclusive formule hanteren: geen verrassingen achteraf en alles wordt door ons direct netjes afgewerkt. Onze offertes zijn duidelijk en eerlijk, en de prijs is altijd inclusief plinten, montage, afkitten (bovenzijde van de plint), btw en indien van toepassing reiskosten. Ja, met je keuze voor ons kies je voor een leverancier met een drukke agenda, maar daarmee kies je ook voor een groot assortiment topmaterialen van de beste kwaliteit, de beste prijs en de beste service.

Acties en aanbiedingen

Stuntenmetplinten blijft zich doorlopend vernieuwen. Met ons assortiment, maar zeker ook met unieke en ludieke acties en aanbiedingen. Benieuwd welke acties en aanbiedingen we allemaal voor je hebben bedacht? Kijk dan hier.


Nu ook keukenplinten

Wist je dat wij nu ook keukenplinten leveren en monteren?

Sinds enige tijd leveren we ook keukenplinten. Net als onze andere plinten zijn ze in iedere kleur leverbaar en worden ze op locatie op maat gemaakt en afgewerkt. Wij voorzien de keukenplinten aan de onderzijde van een kunststof strip, zodat de plint vocht- en stofdicht is.

keukenplinten plaatsen

Vergelijkbare berichten