Sample aanvragen (Nieuw!)

Sample aanvragen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we deze nieuwe dienst in het leven geroepen. Deze dienst geldt op dit moment alleen nog voor ons MDF assortiment. Maar we zijn druk bezig met onze leveranciers om deze dienst ook beschikbaar te stellen voor onze, Hardhoutenplinten, kunststof plinten, en Döllken plinten.

Nieuwe vloer of wanden afwerken ?

Wil jij de vloer van jouw woning of bedrijfspand netjes afwerken? Dan ben je bij Stuntenmetplinten.nl al sinds 2006 aan het juiste adres. Voor iedere vloer en wens hebben wij een bijpassende plint. We bieden je een breed assortiment MDF, hardhouten, kunststof en watervaste plinten. We werken met allemaal volwaardige monteurs, en werken de plinten direct na de montage keurig af, zodat je direct kun genieten van het resultaat.

Keuze gemaakt?

Wellicht heb je al een offerte aangevraagd, en was het wachten op de sample om de offerte te accepteren? Dan staat de link voor het accepteren van de offerte in de mail van de offerte. Heb je nog geen offerte aangevraagd maar wel een keuze gemaakt, dan is de volgende stap hier een offerte aan te vragen bij Dé specialist in plinten inclusief montage.

Hieronder kunt je eenvoudig een sample aanvragen, houdt er alleen rekening mee, dat gezien de grote aantallen aanvragen, dit niet meteen de volgende dag op de deurmat ligt.

Offerte monsterstukjes

Gewenste plint sample