Sample aanvragen

Sample aanvragen

Sample aanvragen / monster aanvragen, of advies aan huis, het is allemaal mogelijk bij stuntenmetplinten, om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben we deze nieuwe dienst in het leven geïntroduceerd. Deze dienst geldt op dit moment alleen nog voor ons MDF assortiment. Maar we zijn druk bezig met onze leveranciers om deze dienst ook beschikbaar te stellen voor onze, hardhoutenplinten, kunststof plinten, Döllken plinten en overige wanddecoraties.

Ontvang snel je sample thuis

Vul het onderstaande formulier in, en we sturen direct een sample op van de gevraagde plint. Wij rekenen hier wel een kleine vergoeding voor (inmiddels gebruikelijk) als bijdrage in de kosten voor post nl. De kosten ad. € 9,95 worden gecrediteerd, wanneer je besluit je plinten door ons te laten plaatsen. Het wordt verstuurd als brievenbus pakketje, je hoeft dus niet thuis te blijven om het in ontvangst te kunnen nemen.

Advies aan huis

Op deze manier is ook het aanvragen van de sample (lees: monsterstukje) dus geheel kosteloos.

Liever eerst advies aan huis?

Advies aan huis

Wij je liever eerst een gratis advies aan huis om de plinten en mogelijkheden thuis bij jou op de bank te bespreken, ook dat behoord tot de mogelijkheden. Ook hierin is stuntenmetplinten UNIEK, er is niet 1 plintenleverancier die deze aanbiedt (op het moment van schrijven) Maar zoals altijd het geval is, zal de concurrent ook dit overnemen. Wij worden jarenlang vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Klik hier om je gratis advies aan huis gesprek in te plannen.

Nieuwe vloer of wanden afwerken ?

Wil jij de vloer van jouw woning of bedrijfspand netjes afwerken? Dan ben je bij Stuntenmetplinten.nl al sinds 2006 aan het juiste adres. Voor iedere vloer en wens hebben wij een bijpassende plint. We bieden je een breed assortiment MDF, hardhouten, kunststof en watervaste plintensierlijsten, kroonlijsten en sinds kort ook wandpanelen die perfect aansluiten in ieder interieur. We werken met allemaal volwaardige monteurs, en werken direct na de montage alles keurig af, zodat je direct kun genieten van het resultaat.

Monster aanvragen

Heb je al een Keuze gemaakt?

Keuze al gemaakt?

Wellicht heb je al een offerte aangevraagd, en was het wachten op de sample om de offerte te accepteren? Dan staat de link voor het accepteren van de offerte in de mail van de offerte. Heb je nog geen offerte aangevraagd maar wel een keuze gemaakt, dan is de volgende stap hier een offerte aan te vragen bij Dé specialist in plinten/wanddecoratie inclusief montage.

Heb je hierboven alles gelezen? klik dan hier om direct een sample aan te vragen , houdt er rekening mee, dat gezien de grote aantallen aanvragen, en de drukte bij postnl, het kan voorkomen dat je monster aanvraag niet meteen de volgende dag op de deurmat ligt.